Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Προβλέπει ζημιές το 2ο τρίμηνο του 2015
htc-one-m9-plus-in2mobile-featured-image

HTC: Προβλέπει ζημιές το 2ο τρίμηνο του 2015

απο alpha

Μετά από τέσσερα συνεχόμενα τρίμηνα κερδοφορίας, η HTC ανακοίνωσε σήμερα ότι προβλέπει ζημιές για το δεύτερο τρίμηνο του 2015.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας, οι ζημιές αυτές θα κυμανθούν ανάμεσα σε 257 και 291 εκατομμύρια δολάρια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η επίσημη εξήγηση της εταιρείας για τις ζημιές αυτές είναι η “χαμηλή ζήτηση στην αγορά των High End Android Smartphones” και η μικρότερη από ότι υπολόγιζε επιτυχία της στην αγορά της Κίνας.

Το πρώτο “πρόβλημα” οφείλεται όπως φαίνεται στις αρκετά χαμηλές πωλήσεις του HTC One M9, που πλέον ανταγωνίζεται συσκευές σαν το Galaxy S6 της Samsung και το G4 της LG, δύο συσκευές σημαντικά καλύτερες από αυτό. Η HTC σχεδιάζει να παρουσιάσει μια ακόμα συσκευή στην High End κατηγορία τους επόμενους μήνες σε μια προσπάθεια να αλλάξει την πορεία της στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Σύμφωνα πάντως με την Cher Wang, Διευθύνοντα Σύμβουλο της HTC, η εταιρεία πρόκειται να εστιάσει στις συνεργασίες της με άλλες εταιρείες όπως την Valve με την οποία παρουσίασαν μαζί το VR Headset της, αλλά και την δημιουργία νέων προϊόντων στην κατηγορία των Fitness Trackers.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights