Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft Moonraker: Το Smartwatch της εταιρείας που ακυρώθηκε

Microsoft Moonraker: Το Smartwatch της εταιρείας που ακυρώθηκε

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο πριν την οριστική εξαγορά της Nokia από την Microsoft, η Φινλανδική εταιρεία φαίνεται πως είχε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του δικού της Smartwatch, βασισμένου στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft για wearable συσκευές.

Όταν όμως η Microsoft εξαγόρασε την Nokia, φαίνεται ότι αποφάσισε να ακυρώσει το Project, που ποτέ δεν είδε το φώς της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις “φήμες”, η Microsoft θεώρησε ότι δεν είχε εκείνη την χρονική στιγμή την δυνατότητα και το προσωπικό που χρειαζόταν για να παρουσίασει κάτι το πραγματικά διαφορετικό στην αγορά των Smartwatches, και επέλεξε να σταματήσει την εξέλιξη του.

Το Moonraker όπως ήταν η κωδική ονομασία του Smartwatch όσο αυτό βρισκόταν στο στάδιο του σχεδιασμού του, αποτέλουσε ένα Smartwatch σχεδιασμένο να λειτουργεί σε συδνυασμό με τις Windows Phone συσκευές της Nokia και πλέον της Microsoft. Μέχρι την ακύρωση του Project, η εταιρεία φαίνεται πως είχε ολόκληρώσει την εξέλιξη για τις δυνατότητες πραγματοποίησης κλήσεων και αποστολής γραπτών μηνυμάτων, και ακόμα και την ενεργοποίηση της κάμερας του Windows Phone κινητού που θα ήταν συνδεδεμένο με το Smartwatch. Μάλιστα αν οι πληροφορίες είναι σωστές, το Project Moonraker είχε δική του ξεχωριστή εφαρμογή για πρόσβαση στο Facebook, μια δυνατότητα που μέχρι στιγμής απουσιάζει από όλες τις προτάσεις που έχουν φτάσει στην αγορά από άλλους κατασκευαστές (και με διαφορετικό λειτουργικό σύστημα).

Προς το παρόν τουλάχιστον φαίνεται πως η Microsoft δεν σκοπεύει να δημιουργήσει κάτι νέο στην συγκεκριμένη αγορά των Smartwatches και πιθανότατα περιμένει να δει πως αυτή θα εξελιχθεί στο μέλλον πριν παρουσίασει την δική της πρόταση σε αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights