Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Xperia Z4: Αντιμετωπίζει προβλήματα υπερθέρμανσης

Sony Xperia Z4: Αντιμετωπίζει προβλήματα υπερθέρμανσης

απο Kostas Gliatiotis

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια συσκευή με τον Snapdragon 810 στο εσωτερικό της αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω αυξημένης θερμοκρασίας κατά τη λειτουργία, κάτι που οφείλεται στον συγκεκριμένο επεξεργαστή της Qualcomm. Στην περίπτωση όμως της Sony φαίνεται πως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ότι συνήθως.

Το Xperia Z4, η νεότερη συσκευή της εταιρείας που παρουσιάστηκε πριν περίπου ένα μήνα στην Ιαπωνία και θα έρθει στην Ευρώπη σαν Xperia Z3+, χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο επεξεργαστή της Qualcomm και φαίνεται ότι αντιμετωπίζει και αυτό προβλήματα υπερ-θέρμανσης.

Πιο συγκεκριμένα, στην Ιαπωνία όπου και έχει ήδη αρχίσει να πωλείται επίσημα η συσκευή, πολλοί χρήστες ήδη εκφράζουν παράπονα για την θερμοκρασία που αναπτύσσει η συσκευή, ενώ κάποια Xperia Z4 φαίνεται πως ζεσταίνονται τόσο πολύ που οι χρήστες τους δεν μπορούν να τα… ακουμπήσουν.

Μάλιστα, φαίνεται πως τουλάχιστον μια αλυσίδα καταστημάτων στην Ιαπωνία, ενημερώνει τους υποψήφιους αγοραστές από πριν ότι το Xperia Z4 αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα, προκειμένου να αποφύγουν το να κατηγορηθούν από τους χρήστες.

Η Ευρωπαϊκή έκδοση της συσκευής, με την ονομασία Xperia Z3+ είναι σε όλους τους τομείς ίδια με το Xperia Z4, και η διαφορετική ονομασία οφείλεται στο ότι η Sony αναγνωρίζει τις ελάχιστες αλλαγές που προσφέρει η ίδια η συσκευή, με αποτέλεσμα να μην θέλει να της δώσει μια ονομασία που δηλώνει πως πρόκειται για κάτι καινούριο. Η συγκεκριμένη επιλογή της διπλής ονομασίας όμως σίγουρα θα δημιουργήσει στην Sony προβλήματα όταν παρουσίασει την επόμενη High End συσκευή της που θα πρέπει να ονομαστεί Xperia Z5 με βάση την έως τώρα πολιτική της εταιρείας, και στην Ευρώπη δεν θα έχει υπάρξει ποτέ τουλάχιστον ονομαστικά το Xperia Z4.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights