Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Visa: Διαθέσιμη η υπηρεσία του Apple Pay στην Αγγλία.

Visa: Διαθέσιμη η υπηρεσία του Apple Pay στην Αγγλία.

απο Kostas Gliatiotis

H Visa Europe ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στους κατόχους χρεωστικών, πιστωτικών και επαναφορτιζόμενων προπληρωμένων καρτών Visa πρόσβαση στην υπηρεσία Apple Pay, μία νέα υπηρεσία η οποία θα μετατρέψει τις πληρωμές  μέσω κινητού σε μία εύκολη, ασφαλή και γρήγορη διαδικασία, από τον ερχόμενο Ιούλιο. Η υπηρεσία Apple Pay μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χιλιάδες τερματικά που δέχονται ανέπαφες συναλλαγές με Visa και χρησιμοποιούνται καθημερινά σε όλη τη Βρετανία.

Ο Jeremy Nicholds, Executive Director Mobile στη Visa Europe σχολίασε: «Οι ανέπαφες συναλλαγές πραγματοποιούνται από εκατομμύρια κατόχους καρτών Visa σε όλη τη χώρα καθημερινά. Σε συνδυασμό με την απλότητα και την ευκολία που προσφέρει η υπηρεσία Apple Pay, οι πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας. Αν κάποιος φύγει από το σπίτι του μόνο με ένα αντικείμενο, αυτό θα είναι το κινητό του.  Συνεργαζόμαστε με την Apple και τις τράπεζες για να παρέχουμε στους πελάτες μας μια πραγματικά εύκολη και συναρπαστική εμπειρία πληρωμών μέσω της υπηρεσίας Apple Pay, έτσι ώστε να έχουν νέους τρόπους να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους Visa στο φυσικό περιβάλλον και σε online εφαρμογές».

Η υπηρεσία Apple Pay μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όσα σημεία πώλησης δέχονται ανέπαφες συναλλαγές με Visa. Υπάρχουν ήδη πάνω από 2.600.000 τερματικά που δέχονται ανέπαφες συναλλαγές Visa σε όλη την Ευρώπη με περισσότερα από 400.000 τερματικά σε 250.000 σημεία πώλησης στη Μεγάλη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένων και μεγάλων επιχειρήσεων όπως Tesco, Marks & Spencer, Boots καθώς και το δίκτυο συγκοινωνιών Transport for London και χιλιάδες ανεξάρτητα καταστήματα και εστιατόρια. Κορυφαίες τράπεζες της Μεγάλης Βρετανίας οι οποίες συνεργάζονται με τη Visa έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην υπηρεσία Apple Pay συμπεριλαμβανομένων μέχρι στιγμής των Bank of Scotland, Coutts, First Direct, Halifax, HSBC, Lloyds, M&S Bank, MBNA, Nationwide, NatWest, Royal Bank of Scotland, Santander, TSB και Ulster Bank.

Η ασφάλεια και η προστασία των δεδομένων είναι οι βάσεις της υπηρεσίας Apple Pay. Όταν ενεργοποιείς την πιστωτική ή την χρεωστική κάρτα Visa με την υπηρεσία Apple Pay, τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή αλλά ένας μοναδικός κωδικοποιημένος αριθμός ο οποίος χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση των συναλλαγών. Κάθε συναλλαγή πιστοποιείται με την ίδια τεχνολογία κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται για Chip-and-PIN και για ανέπαφες συναλλαγές.

Οι κάτοχοι καρτών Visa που πραγματοποιούν συναλλαγές χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Apple Pay θα έχουν τα ίδια οφέλη που απολαμβάνουν με τις χρεωστικές και πιστωτικές τους κάρτες Visa, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας για μη εξουσιοδοτημένες αγορές και την ευρεία διεθνή αποδοχή.

Η υπηρεσία Apple Pay λειτουργεί ανέπαφα με iPhone 6, iPhone 6 Plus και Apple Watch. Όταν πληρώνεις για προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από εφαρμογές, η υπηρεσία Apple Pay λειτουργεί με iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 και iPad mini 3.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Apple Pay, επισκεφθείτε:  http://www.apple.com/apple-pay/

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights