Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola: Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Moto Gοτο
moto-g-new-leak-in2mobile-featured-image

Motorola: Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Moto Gοτο

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά Moto G της Motorola αποτελεί ίσως την πιο επιτυχημένη της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, αφού συνδυάζει εμφάνιση και ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία τιμής που ανήκουν οι συσκευές αυτές.

Φαίνεται λοιπόν πως η εταιρεία ετοιμάζει την νεότερη έκδοση του Moto G που θα αποτελεί την τρίτη κατά σειρά και οι πρώτες φωτογραφίες αυτής έκαναν την εμφάνιση τους πριν μερικές ώρες.

Το νέο Moto G φαίνεται να ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό τη σχεδιαστική φιλοσοφία των προκατόχων του με ελάχιστες αλλαγές ώστε να δικαιολογεί την ύπαρξη του σαν νέα συσκευή.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά όπως αποκαλύπτεται σε μια από τις φωτογραφίες, δυστυχώς δεν υπάρχουν εκπλήξεις και η Motorola έχει επιλέξει τον επεξεργαστή της Qualcomm που περιμένει να βρει κανείς στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Έτσι λοιπόν το νέο Moto G θα έχει τον Snapdragon 410 στο εσωτερικό του, με τους τέσσερις Α-53 της ARM χρονισμένους στο 1.3 GHz. Σε συνδυασμό με το Android Lollipop της Google στην σχεδόν stock μορφή που έχουν όλες οι συσκευές της Motorola, ο Snapdragon 410 πιθανότατα θα είναι αρκετός για τις απαιτήσεις των υποψήφιων αγοραστών του Moto G.

Στο πίσω μέρος του νέου Smartphone η Motorola έχει επιλέξει να αυξήσει την ανάλυση της κάμερας στα 13 Mpixels, ενώ αντίστοιχα και η μπροστινή κάμερα φτάνει πλέον τα 5 Mpixels για να καλύψει τις ανάγκες όσων θέλουν να βγάζουν… Selfies.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως η Motorola πρόκειται να δημιουργήσει μια ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή που όπως και οι προκάτοχοι της θα έχει πιθανότατα και αντίστοιχη επιτυχία στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights