Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG Hellas παρουσιάζει το LG G4 στο πρώτο Street Art Portraits μωσαϊκό της πόλης

Η LG Hellas παρουσιάζει το LG G4 στο πρώτο Street Art Portraits μωσαϊκό της πόλης

απο Kostas Gliatiotis

H LG Electronics Hellas (LG) παρουσίασε το νέο smartphone LG G4 στην εντυπωσιακή εκδήλωση LG G4 Street Art Portraits’, δημιουργώντας το μεγαλύτερο street art μωσαϊκό της πόλης, αποτελούμενο από περισσότερα από 600 πορτραίτα, στο κέντρο της Αθήνας, στο City Link (Στοά Σπύρου Μήλιου) την Πέμπτη, 18 Ιουνίου. Η ξεχωριστή ολοήμερη εκδήλωση περιλάμβανε μία πρωτότυπη και ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφιών, που είχαν τραβηχτεί με την κορυφαία κάμερα του LG G4, είχαν εκτυπωθεί και είχαν κολληθεί στο δάπεδο της στοάς, και κορυφώθηκε με live εμφάνιση από το συγκρότημα “48 ORES” και ένα πρωτότυπο fashion show, εμπνευσμένο από τη μοναδική δερμάτινη πίσω όψη του κινητού.

Το City Link, στο κέντρο της Αθήνας, διαμορφώθηκε ειδικά για να υποδεχθεί τους επισκέπτες και τους καλεσμένους της LG, οι οποίοι κατά την άφιξή τους φωτογραφίζονταν με το νέο LG G4. Στη συνέχεια μπορούσαν να εκτυπώσουν τη φωτογραφία σε μέγεθος αφίσας και να την κολλήσουν στον χώρο, συμμετέχοντας έτσι στη δημιουργία του πρώτου street art μωσαϊκού της πόλης, αλλά και σε κλήρωση για κερδίσουν ένα LG G4!

LG G4 Street Art Portraits Event_2

Παράλληλα, από τις 10:00 έως τις 22:00, γνωστοί παραγωγοί του En Lefko και του RED FMέπαιζαν ζωντανά από το City Link, καλώντας τους ακροατές να περάσουν και να συμμετάσχουν κι εκείνοι στο μεγαλύτερο street art μωσαϊκό της Αθήνας. Τις ζωντανές εκπομπές, ακολούθησε ένα live DJ set, όπου επώνυμοι και μη καλεσμένοι διασκέδασαν μαζί σε ένα μεγάλο street art party.

LG G4 Street Art Portraits Event_5

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, ανέφερε στο πλαίσιο της ιδιαίτερης εκδήλωσης: «Το νέο LG G4 αποτελεί ένα ιδιαίτερο και εξαιρετικό smartphone, που ενσωματώνει κορυφαίες λειτουργίες, αλλά και ένα μοναδικό στυλ, με στόχο να προσφέρει μία πραγματικά μοναδική εμπειρία, αρκεί κανείς να το αγγίξει! Για αυτό το λόγο θέλαμε να οργανώσουμε μία μεγάλη εκδήλωση, δίνοντας σε όσο περισσότερους καταναλωτές γίνεται την ευκαιρία, όχι μόνο να αγγίξουν το νέο LG G4, αλλά να δοκιμάσουν και τις εξαιρετικές του λειτουργίες στην πράξη, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε ένα μεγάλο και μοναδικό έργο street art!».

LG G4 Street Art Portraits Event_3

Το νέο smartphone LG G4 κέρδισε φυσικά τις εντυπώσεις της βραδιάς, τόσο με το στυλ του και τη μοναδική δερμάτινη πίσω όψη του, όσο και με τις κορυφαίες λειτουργίες του. Με την εξαιρετική QHD οθόνη και την εκπληκτική κάμερα με ευρύ φακό, διάφραγμα F1.8 και ανάλυση 16MP για τέλειες φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου, το νέο LG G4 θέτει νέους κανόνες στον ορισμό του premium smartphone σήμερα.  

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights