Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Διευκρινήσεις για την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10
windows-10-in2mobile-featured-image

Microsoft: Διευκρινήσεις για την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10

απο alpha

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας των Windows 10 της Microsoft, η εταιρεία “αποκαλύπτει” τις λεπτομέρειες για το πως θα γίνει η δωρεάν αναβάθμιση σε αυτά για κάθε κατηγορία χρηστών.

Αρχικά οι χρήστες των Windows 7 και Windows 8.1 που έχουν αγοράσει την άδεια χρήστης του, θα δικαιούνται την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 που έχει υποσχεθεί η Microsoft και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι αυτή θα γίνει κανονικά χωρίς προβλήματα.

Τις τελευταίες ημέρες είχε δημιουργηθεί όμως μια “σύγχυση” για το ποια θα είναι η διαδικασία για τους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει κάποια από τις ήδη διαθέσιμες δοκιμαστικές εκδόσεις των Windows 10. Η Microsoft δημοσίευσε τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διαδικασίας και πλέον είναι ξεκάθαρο το τι πρόκειται να συμβεί σε αυτή την περίπτωση. Ουσιαστικά οι χρήστες των Developer Preview εκδόσεων των Windows 10 θα μπορούν να τα αναβαθμίσουν στην τελική έκδοση τους χωρίς κόστος με μια όμως σημαντική προϋπόθεση. Θα πρέπει στην συνέχεια να συνεχίσουν να επιτρέπουν όλες τις αναβαθμίσεις που θα βγάζει η Microsoft για το νέο λειτουργικό σύστημα, και στην ουσία θα συνεχίσουν να “δοκιμάζουν” κάθε αλλαγή που κάνει η εταιρεία ακόμα και όταν αυτή έχει προσωρινά τουλάχιστον κάποια προβλήματα. Σε περίπτωση που οι χρήστες κάποιας από τις Developer Preview έκδοσης αναβαθμίσουν τον υπολογιστή τους στην εμπορική έκδοση των Windows 10 και στην συνέχεια δεν επιτρέπουν την αναβάθμιση τους με κάθε νέα έκδοση, τα Windows 10 τους θα “λήξουν” κάποια στιγμή χωρίς η εταιρεία να αναφέρει προς το παρόν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ουσιαστικά λοιπόν, οι χρήστες των Developer Preview εκδόσεων θα συνεχίσουν να είναι “δοκιμαστές” κάθε αναβάθμισης που θα διαθέτει η Microsoft για τα Windows 10 προκειμένου να συνεχίσουν να τα χρησιμοποιούν δωρεάν. Με δεδομένο το ότι σε αυτή την περίπτωση δεν είναι απαραίτητο να έχουν αγοράσει στο παρελθόν κάποια παλαιότερη έκδοση των Windows 7 ή Windows 8.1, η προϋπόθεση αυτή μπορεί να θεωρηθεί “λογική”

Τέλος, προς το παρόν δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο το τι ακριβώς θα ισχύσει για τους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει κάποια “πειρατική” έκδοση των προηγούμενων Windows στον υπολογιστή τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights