Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ψυχαγωγία και απόλαυση με τα 21:9 UltraWide IPS Monitors της LG

Ψυχαγωγία και απόλαυση με τα 21:9 UltraWide IPS Monitors της LG

απο Kostas Gliatiotis

Το εκπληκτικό Gaming Monitor 29UM57 21:9 Full HD IPS LED και το νέο μοντέλο 25UM57 της LG Electronics (LG) προσφέρουν μία συναρπαστική εμπειρία στους χρήστες, ενώ αποτελούν την ιδανική επιλογή για gamers ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Τα εξαιρετικά monitor της LG είναι διαθέσιμά με οθόνη UltraWide 29 ιντσών και πλέον και με νέα οθόνη 25 ιντσών, με αναλογία 21:9, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν premium gaming εμπειρία, με απολαυστική θέαση υψηλής ευκρίνειας και ευρύ οπτικό πεδίο.

LG_29UM57 and 25UM57_Monitors

 Τα monitor της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας InPlane Switching (IPS), ανάλυσης 2560 x 1080 UltraWide, αναλογίας 21:9, για μέγιστη χρήση της οθόνης και ευρεία γωνία θέασης. Χάρη στη τεχνολογία UltraWide IPS, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν άψογη εικόνα με ρεαλισμό και ζωντάνια από οποιαδήποτε γωνία και αν παρακολουθούν, ενώ το χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99% προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα, για μία απολαυστική εμπειρία θέασης υψηλής ποιότητας. Με τη λειτουργία ‘Dynamic Action Sync (DAS), μειώνεται η καθυστέρηση της εισόδου στα μόλις 9,7 χιλιοστά του δευτερολέπτου, καθιστώντας τα LG Monitor ανάμεσα στα πιο γρήγορα της αγοράς σήμερα. Επιπλέον, με τη χρήση του πλήκτρου Game Mode, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν το monitor για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για μια μοναδική gaming εμπειρία. H λειτουργία Black Stabilizer προσφέρει πλήρη ορατότητα, ακόμη και σε πολύ σκοτεινές σκηνές, όπου μπορεί να κρύβονται αντικείμενα ή και εχθροί σε ένα παιχνίδι. Τέλος, η λειτουργία Flicker Safe μειώνει την κόπωση της όρασης από την πολύωρη έκθεση στο φως της οθόνης, έτσι ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει ατελείωτες ώρες δουλειάς ή παιχνιδιών, χωρίς να επιβαρύνει τα μάτια του.

Τα LG 25UM57/ LG 29UM57 διαθέτουν ενσωματωμένο Game Pad στο κάτω μέρος της οθόνης, με πέντε πλήκτρα και ένα Joystick, για τη βελτιστοποίηση της εικόνας ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού, ώστε να μπορούν οι παίκτες να απολαμβάνουν παιχνίδια ακόμα πιο άνετα. Το Game Pad προσφέρει τη λειτουργία παιχνιδιού Game Mode με τρεις επιλογές για τις ρυθμίσεις του κάθε παίκτη, καθώς και 2 FPS και RTS με καθορισμένες ρυθμίσεις, που μπορούν εύκολα να οριστούν, αυξάνοντας τις πιθανότητες νίκης.

Μια σειρά από πρακτικά και εύκολα χαρακτηριστικά, κάνουν τη συνολική εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική. Έτσι, η λειτουργία ‘4-Screen Split δίνει στο χρήστη τη καλύτερη επιλογή για τη κατανομή του χώρου, έτσι ώστε να αποφεύγεται η επικάλυψη των παραθύρων, και με τις λειτουργίεςDual LinkκαιDual Controller, η οθόνη χρησιμοποιείται αποτελεσματικά την ώρα που ο χρήστης παίζει ένα παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα γράφει ένα video και κάνει αλλαγές που απαιτούν μεγάλο πλάτος, έτσι ώστε να φαίνονται τα πλαίσια και οι περικοπές.

Τα LG 25UM57/ LG 29UM57 monitor της LG, θέτoυν νέα δεδομένα στην εμπειρία gaming, κάνοντας το όνειρο του gamer για μοναδική θέαση πραγματικότητα. Με εξαιρετικά προηγμένες δυνατότητες σε επίπεδο gaming, τα monitor της LG υπερτερούν ξεκάθαρα, προσφέροντας μοναδική ποιότητα εικόνας ανάλυσης UltraWide Full HD, με κορυφαίο οπτικό αποτέλεσμα, αυξημένη καθαρότητα, έντονη αντίθεση και περισσότερες λεπτομέρειες, ικανοποιώντας την επιθυμία των χρηστών για επιβλητική εμπειρία θέασης και απόλαυση.

Τα μοντέλα της LG, το νέο LG 25UM57, και το LG 29UM57, είναι ήδη  διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights