Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Ace 4: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop

Samsung Galaxy Ace 4: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung φαίνεται να έχει αυστηρότερα κριτήρια με βάση τα οποία οι παλαιότερες συσκευές της αναβαθμίζονται σε νεότερες εκδόσεις του Android της Google σε σύγκριση με εταιρείες του ανταγωνισμού της.

Αυτή τη φορά, η Αγγλική Samsung “αποκάλυψε” σε απάντηση χρήστη στο Twitter πως το Galaxy Ace 4 δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop. Συνήθως η Samsung επιλέγει να μην αναβαθμίσει σε νεότερες και πιο “απαιτητικές” εκδόσεις του Android τις συσκευές που δεν καλύπτουν τις προϋποθέσεις που θέτει η εταιρεία σε ότι αφορά την απόδοση τους.

Στην περίπτωση του Galaxy Ace 4 πάντως, ο  Snapdragon 410 που βρίσκεται στο εσωτερικό του υπάρχει ήδη σε πολλές συσκευές του ανταγωνισμού που τρέχουν το Android Lollipop αλλά και σε συσκευές της ίδιας της Samsung. Μάλιστα, μια αρκετά παρόμοια συσκευή της εταιρείας, το Galaxy Core Prime έχει ήδη αναβαθμιστεί στην νέα έκδοση, έστω και αρχικά μόνο στην Πολωνία.

Αυτό που φαίνεται να “εμποδίζει” την αναβάθμιση του Galaxy Ace 4 είναι η μικρή μνήμη RAM που διαθέτει, μόλις 1 GB σε συνδυασμό με τις επιπλέον δυνατότητες που έχει προσθέσει η Samsung στο γραφικό περιβάλλον της για συσκευές με Android Lollipop.

Ταυτόχρονα, η συσκευή πλησιάζει τον ένα χρόνο κυκλοφορίας στην αγορά, και ανήκει στην χαμηλή κατηγορία τιμής, μια κατηγορία στην οποία συνήθως οι κατασκευαστές δεν αφιερώνουν τον χρόνο και τα χρήματα που χρειάζονται για την δοκιμή και ολοκλήρωση της αναβάθμισης σε νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights