Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony E5663: Ο αντικαταστάτης του Xperia Z3 Compact
z3-compact-in2mobile-design (4)

Sony E5663: Ο αντικαταστάτης του Xperia Z3 Compact

απο Kostas Gliatiotis

Με την Sony να αντιμετωπίζει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία της εταιρείας συνολικά, αλλά κυρίως στην αγορά των Smartphones, η δημιουργία νέων συσκευών και κατά προτίμηση σε κατηγορίες που η εταιρεία έχει “ελπίδες” να ανταγωνιστεί εταιρείες όπως η Samsung και η LG είναι μια από τις τελευταίες κινήσεις της προκειμένου να ανακάμψει.

sony-e5663-in2mobile-featured-image

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται να ανήκει μια συσκευή που για μια ακόμα φορά διέρρευσε μέσω του GFX Benchmark, με κωδικό μοντέλου Ε5663. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του E5663 δείχνουν πως πρόκειται πιθανότατα για τον αντικαταστάτη του Xperia Z3 Compact. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο MT6795 επεξεργαστής της Mediatek με συνολικά 8 πυρήνες αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM στο εσωτερικό του. Με δεδομένα τα αμέτρητα προβλήματα λειτουργίας του Snapdragon 810 που χρησιμοποιεί και η Sony στο Xperia Z3+ / Z4 η επιλογή του MT6795 είναι η μάλλον λογική “λύση” προκειμένου η εταιρεία να μην δημιουργήσει μια ακόμα συσκευή που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα όσων χρησιμοποιούν τον Snapdragon 810. Η οθόνη του E5663 αναφέρεται στο GFX Benchmark με διαγώνιο 4,6 ιντσών αποκαλύπτοντας και σε μεγάλο βαθμό το συνολικό μέγεθος της συσκευής, ενώ η ανάλυση των 1920 x 1080 pixels δείχνει πως πρόκειται για μια συσκευή που θα ανήκει στην High End κατηγορία.

Τα Xperia Z1 Compact και Xperia Z3 Compact της Sony είναι ίσως οι μοναδικές συσκευές της εταιρείας που έτυχαν καλής αποδοχής από την αγορά αφού ουσιαστικά “παίζουν” σε μια κατηγορία χωρίς αντίπαλό. Οι συσκευές αυτές συνδυάζουν High End τεχνικά χαρακτηριστικά (με εξαίρεση την ανάλυση της οθόνης τους) μαζί με μικρότερο μέγεθος που κάνει ευκολότερη την μεταφορά τους.

Σε αυτή την κατηγορία συσκευών φαίνεται να ανήκει και το E5663 έχοντας όμως μια σημαντική διαφορά. Το E6553 παρουσιάστηκε σαν Xperia Z4 στην Ιαπωνία και σαν Xperia Z3+ στην Ευρώπη ενώ στην συνέχεια η Sony δημιούργησε μια ακόμα έκδοση του με την ονομασία Xperia Z4v και QHD οθόνη. Αυτό φέρνει την εταιρεία σε μια μάλλον δύσκολη θέση, αφού το E5663 θα πρέπει να βρει μια ονομασία που να δείχνει ποιας συσκευής “απόγονος” είναι και ταυτόχρονα να δείχνει σε ποια κατηγορία ανήκει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights