Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG σημειώνει πωλήσεις 10 εκατομμύριων ακουστικών Bluetooth

Η LG σημειώνει πωλήσεις 10 εκατομμύριων ακουστικών Bluetooth

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της σειράς ακουστικών LG TONEBluetooth έφθασαν τα 10 εκατομμύρια παγκοσμίως από την ημερομηνία λανσαρίσματος της σειράς τον Οκτώβριο του 2010. Αυτό το επίτευγμα τοποθετεί την LG ως πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις στην κατηγορία ασύρματων Bluetooth ακουστικών στις Η.Π.Α.. Η LG δημιούργησε τη συγκεκριμένη σειρά ακουστικών σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες εξοπλισμού ήχου, όπως η Harman/Kardon και η JBL, εξασφαλίζοντας έτσι το υψηλότερο επίπεδο της ποιότητας του ήχου.

Σύμφωνα με την ανεξάρτητη εταιρεία έρευνας αγοράς ‘NPD Group’, η LG ξεπερνά με συνέπεια την εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά των ακουστικών Bluetooth στις Η.Π.Α. από τον Μάιο του 2012, ενώ έχει διατηρήσει περισσότερο από το 40 τοις εκατό του μεριδίου αγοράς από το 2013. Ωστόσο, η σειρά TONE™ δεν είναι δημοφιλής μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο μοναδικός σχεδιασμός των ακουστικών TONE™ που μπορούν να φορεθούν γύρω από το λαιμό, έχει δημιουργήσει πολλούς μιμητές και μη-αυθεντικά μοντέλα, πολλά από τα οποία φέρουν ακόμα και το λογότυπο της LG.

«Είναι πραγματικά ενθαρρυντικό να συναντάμε καταναλωτές που φοράνε τα ακουστικά LG TONE™ σε πόλεις όλου του κόσμου, από τη Νέα Υόρκη στη Σαγκάη, μέχρι και το Ντουμπάι», δήλωσε ο Seo Young-Jae, Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος του τμήματος Innovative Personal Devices, LG Electronics Mobile Communications Company. «Αρχικά ξαφνιαστήκαμε από τον ενθουσιασμό των σχολίων που λάβαμε από τους ανθρώπους που μας είπαν ότι τα TONE™ ήταν το πιο άνετα ασύρματα ακουστικά που είχαν χρησιμοποιήσει ποτέ. Μείναμε λοιπόν πιστοί σε ό, τι λειτούργησε καλά, ενώ ταυτόχρονα βελτιώσαμε τα TΟΝΕ™ με τον καιρό, έτσι η θετική υποδοχή που εισπράττουμε μας βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους».

Στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμα τα ασύρματα ακουστικά LG HBS-750 της σειράς TONE™.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights