Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Ετοιμάζει το G4s με Snapdragon 615

LG: Ετοιμάζει το G4s με Snapdragon 615

απο Kostas Gliatiotis

Με την LG να δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να συμμετέχει σε κάθε δυνατή κατηγορία τιμής, παρουσιάζοντας στις περισσότερες από αυτές άκρως ανταγωνιστικές συσκευές όπως το νεότερο G4c, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να μάθουμε πληροφορίες για μια ακόμα με την ονομασία… G4s.

Εκτός από την σχετική έλλειψη στην πρωτοτυπία του ονόματος, το G4s δείχνει πως θα είναι μια ακόμα συσκευή, αυτή τη φορά στο “άνω άκρο” της μεσαίας κατηγορίας, με χαρακτηριστικά που θα είναι καλύτερα από αυτά του G4c όσο ακριβώς χρειάζεται ώστε να δικαιολογήσει την ύπαρξη του.

lg-g4s-in2mobile-featured-image copy

Αναλυτικότερα, στο εσωτερικό του G4s σύμφωνα με το GFX Benchmark όπου και έκανε την εμφάνιση της η συσκευή, θα βρίσκεται για μια ακόμα φορά ένας επεξεργαστής της Qualcomm και συγκεκριμένα ο Snapdragon 615. Η βασική του διαφορά είναι η ύπαρξη συνολικά 8 πυρήνων επεξεργασίας, αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM που όμως λειτουργούν σαν δύο “ομάδες” των τεσσάρων με διαφορετική συχνότητα λειτουργίας. Μαζί με αυτούς βρίσκεται και η θεωρητικά καλύτερη Adreno 405 τουλάχιστον σε σύγκριση με την μάλλον αδύναμη Adreno 306 του Snapdragon 410. Η αυξημένη επεξεργαστική ισχύς και οι καλύτερες δυνατότητες παραγωγής γραφικών συνδυάζονται με μια οθόνη διαγωνίου 5.2 ιντσών που πλέον έχει ανάλυση 1080p αντί για 720p του G4c και αποτελεί την δεύτερη σημαντική διαφορά της συσκευής. Στον τομέα της κάμερας τέλος φαίνεται πως η LG έχει επιλέξει και πάλι την χρήση μιας με αισθητήρα των 8 Mpixels στο πίσω μέρος της συσκευής ενώ αντίστοιχα για τους φίλους των Selfies θα υπάρχει και μια των 5 Mpixels στο μπροστινό μέρος του G4s.

Μέχρι στιγμής η LG δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ύπαρξη του G4s, κάτι που μάλλον αναμένεται να γίνει σύντομα από την εταιρεία. Μένει μόνο να μάθουμε και την ακριβή τιμή πώλησης του και να δούμε πόσο τελικά αυτή θα διαφέρει από του G4c αλλά και του ίδιου (και εντυπωσιακού) G4.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights