Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Δεν πρόκειται να πουλήσει το τμήμα κινητών τηλεφώνων

Sony: Δεν πρόκειται να πουλήσει το τμήμα κινητών τηλεφώνων

απο Kostas Gliatiotis

Με την Sony Mobile να αντιμετωπίζει εδώ και περίπου ένα χρόνο την δυσκολότερη περίοδο στην ιστορία της, και σε επίπεδο πωλήσεων αλλά και αναγνωρισιμότητας από το αγοραστικό κοινό, ο διευθύνων σύμβουλος του τμήματος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η Sony δεν πρόκειται να πουλήσει το τμήμα κινητών τηλεφώνων.

Ο κύριος Hiroki Totoki δήλωσε συγκεκριμένα πως η Sony όχι μόνο δεν πρόκειται να πουλήσει το τμήμα κινητών τηλεφώνων, αλλά δεν πρόκειται και απλά να αποσυρθεί από την συγκεκριμένη αγορά με το κλείσιμο του.

Η αλήθεια πάντως είναι πως οι πρώτες φήμες γύρω από την πώληση αυτή δεν είχαν ξεκινήσει τυχαία, αφού ο Kaz Hirai, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Sony ήταν αυτός που είχε αναφερθεί πρώτος στην πιθανότητα πώλησης της Sony Mobile.

Παρά τις δηλώσεις του Hiroki Totoki όμως, η εταιρεία γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να μειώσει τα σημαντικά της έξοδα ώστε να σταματήσει να παρουσιάζει και αντίστοιχα σημαντικές ζημιές. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Sony Mobile σκοπεύει να μειώσει κατά 30% τα έξοδα της, και ταυτόχρονα να μειώσει κατά 20% και το προσωπικό της.

Με την μείωση εξόδων και προσωπικού να μην εξασφαλίζει όμως την πορεία της εταιρείας σε βάθος χρόνου, υποσχέθηκε ταυτόχρονα πως οι επόμενες συσκευές της Sony Mobile (στις οποίες προφανώς δεν συμπεριλαμβάνει το Xperia Z3+ / Z4) θα εστιάζουν σε καινοτομίες στον τομέα της οθόνης της κάμερας αλλά και του ήχου προκειμένου να γίνουν πραγματικά ανταγωνιστικές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights