Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Παρουσίασε επίσημα το Galaxy A8

Samsung: Παρουσίασε επίσημα το Galaxy A8

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αρκετές “ανεπίσημες” εμφανίσεις της συσκευής, η Samsung ανακοίνωσε και “επίσημα” το νέο Galaxy A8 με έναν μάλλον απλό τρόπο στην σελίδα της εταιρείας στην Κίνα.

Το Galaxy A8 αποτελεί την νεότερη συσκευή της σειράς Galaxy A της εταιρείας, και έρχεται με αρκετές “διαφορές” σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές της σειράς.

Αρχικά η οθόνη του έχει διαγώνιο 5.7 ιντσών και ανάλυση 1920 x 1080 pixels και τοποθετεί το Galaxy A8 τυπικά στην κατηγορία των Phablets. Το εντυπωσιακό όμως χαρακτηριστικό της συσκευής είναι το πολύ μικρό πάχος της που είναι μόλις 5.9 χιλιοστά ενώ διατηρεί την μεταλλική κατασκευή των υπόλοιπων συσκευών της σειράς Galaxy A.

A8_column_1_p

Στο εσωτερικό του η Samsung έχει επιλέξει επεξεργαστή της Qualcomm και συγκεκριμένα τον Snapdragon 615 με συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας. Αυτοί είναι αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM στο σύνολο τους και χωρίζονται σε δύο “ομάδες” με διαφορά τη συχνότητα λειτουργίας τους που είναι 1.0 GHz και 1.5 GHz αντίστοιχα.  Η μνήμη RAM είναι 2 GB ενώ το Galaxy A8 θα έρχεται σε εκδόσεις με 16 και 32 GB αποθηκευτικού χώρου διαθέτοντας και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.

Η κάμερα τέλος έχει αισθητήρα ανάλυσης 16 Mpixels ενώ διαθέτει και το Optical Image Stabilization των ακριβότερων συσκευών της εταιρείας όπως το Galaxy S6 και το Galaxy Note 4. Ο αισθητήρας της κάμερας όμως σύμφωνα με την ίδια τη Samsung είναι διαφορετικός στην κατασκευή του προκειμένου να “χωρέσει” στο αρκετά πιο λεπτό Galaxy A8 και μένει να δούμε κατά πόσο είναι διαφορετική και η απόδοση του στην πράξη.

Μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει ανακοινώσει πότε θα ξεκινήσει η διάθεση του Galaxy A8 παγκοσμίως αν και θεωρείται βέβαιο πως αυτή δεν θα αργήσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights