Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Διάσημες προσωπικότητες του YouTube ξεδιπλώνουν τη δημιουργικότητά τους με το νέο LG G4

Διάσημες προσωπικότητες του YouTube ξεδιπλώνουν τη δημιουργικότητά τους με το νέο LG G4

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) συνεργάζεται για άλλη μία φορά με τους πιο δημοφιλείς σταρ του καναλιού YouTube από όλο τον κόσμο, προκειμένου να παρουσιάσει τα καλύτερα και πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου smartphone LG G4. Πέντε διάσημες προσωπικότητες του YouTube (YouTubers), αλλά και ανεξάρτητες ομάδες, αποδέχτηκαν την πρόσκληση να δημιουργήσουν αυτό το καλοκαίρι video με ψυχαγωγικές ιστορίες σχετικά με το LG G4.  Μέχρι και αυτή τη στιγμή, έχουν δημιουργηθεί συνολικά εννέα video, από πέντε χρήστες και ομάδες, και είναι διαθέσιμα στο κανάλι YouTube:

  • Τα video του Alex Chacón έχουν πάνω από 18 εκατομμύρια προβολές στο κανάλι του στο YouTube. O Alex, ο οποίος έγινε διάσημος όταν δημιούργησε ένα επικό video τραβηγμένο κατά τη διάρκεια 600 ημερών, που περιελάμβανε selfie λήψεις του σε 36 διαφορετικές χώρες, ταξίδεψε με το LG G4 κατά μήκος των δυτικών Πολιτειών της Αμερικής, όπου πήρε εκπληκτικά πλάνα και έδωσε επιπλέον δημιουργικές συμβουλές στους θεατές για να κάνουν τα δικά τους αντίστοιχα selfie videos.
  • Η ομάδα Barbixas, που εδρεύει στη Βραζιλία και αποτελείται από τρεις άντρες, διαθέτει πάνω από 525 εκατομμύρια προβολές στο YouTube κανάλι της. Διάσημη για τα live shows αυτοσχεδιασμού, η ομάδα Barbixas και το LG G4 έφεραν τη δράση ακόμα πιο κοντά στους θαυμαστές τους με δύο videos, συμπεριλαμβανομένου και ενός ψυχαγωγικού παρασκηνιακού γυρίσματος.
  • Ο Dude Perfect, ο οποίος δημιούργησε πέρυσι ένα video με τρικ για καλές λήψεις προκειμένου να παρουσιάσει το επαναστατικό χαρακτηριστικό ‘Laser Auto Focus’ του G3, έχει πάνω από 6 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι του, ενώ τα video του έχουν περισσότερα από 780 εκατομμύρια προβολές. Αυτή τη φορά, ο Dude Perfect συνεργάστηκε και με τον Paul Rabil, τον κορυφαίο παγκόσμιο παίκτη του lacrosse, για να παρουσιάσει μερικά από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά της κάμερας του G4.
  • Ο Felipe Neto, επίσης Βραζιλιάνος, είναι γνωστός διεθνώς ως το ταλέντο πίσω από το δημοφιλές ψυχαγωγικό κανάλι Parafernalha. Στο video που δημιούργησε, ο Felipe σχολιάζει και αξιολογεί τα selfies και τη ζωή, με συμβουλές για το πώς να τραβήξει ο χρήστης το τέλειο selfie με το LG G4.
  • Η ομάδα OHA Diyorum, το δημοφιλές δίδυμο από την Τουρκία, μιλά σε ένα video για το πώς παρακάμπτονται οι κανόνες του ποδοσφαίρου και για τον σωστό τρόπο να τρώει κάποιος μπακλαβά, συγκεντρώνοντας 2.1 εκατομμύρια προβολές.

«Οι συνεργάτες μας από το YouTube και οι υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής παίζουν σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία των πιο σημαντικών χαρακτηριστικών του LG G4 προς τους καταναλωτές», δήλωσε ο Chris Yie, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας και Μarketing της LG. «Οι δημιουργικές ιδέες αλλά και τα λόγια ανήκουν σε αυτούς και όχι σε κάποιο σενάριο. Και αυτό είναι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυθεντικότητα στις εντυπώσεις που προκάλεσε το LG G4 στους YouTubers συνεργάτες μας».

Τα video είναι ήδη διαθέσιμα στο κανάλι της LG στο YouTube (www.youtube.com/LGMobile) ή στη σελίδα της LG στο Facebook (www.facebook.com/LGMobile), αλλά και στα προσωπικά κανάλια YouTube των συμμετεχόντων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights