Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Sony: Αναβαθμίζει σε Android 5.1.1 τα Xperia Z2 και Xperia Z3
xperia-z3-in2mobile-screen (5)

Sony: Αναβαθμίζει σε Android 5.1.1 τα Xperia Z2 και Xperia Z3

απο Kostas Gliatiotis

Με μικρή καθυστέρηση από την ημερομηνία που είχε αρχικά “υποσχεθεί” η Sony ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στην Ιαπωνία ότι πρόκειται μέσα στον Ιούλιο να ξεκινήσει η διάθεση της αναβάθμισης σε Android Lollipop 5.1.1 για τουλάχιστον δύο από τις συσκευές της σειράς Xperia.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία πήρε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την σωστή λειτουργία της νέας έκδοσης στα Xperia Z3 και το αμέσως προηγούμενο Xperia Z2, κάτι που της επιτρέπει να κάνει διαθέσιμη την αναβάθμιση στους χρήστες των δύο αυτών συσκευών.

Σύμφωνα με την Sony δεν υπάρχουν σημαντικές λειτουργικές και σχεδιαστικές αλλαγές στην νέα έκδοση για τις δύο συσκευές. Αρχικά στον πίνακα ειδοποιήσεων θα υπάρχουν πλέον συντομεύσεις για την επιλογή ενός wi-fi δικτύου ενώ η Sony αναφέρει πως έχουν τροποποιηθεί και τα εικονίδια στο μενού των ρυθμίσεων. Ουσιαστικά οι αλλαγές της νέας έκδοσης περιορίζονται σε όσες έχει κάνει η Google στο ίδιο το λειτουργικό σύστημα που και αυτές με τη σειρά τους αφορούν περισσότερο βελτιώσεις στην σταθερότητα και την ασφάλεια του Android Lollipop 5.1.1 και λιγότερο την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών.

Για μια ακόμα χρονιά πάντως, η Sony διαθέτει την νεότερη έκδοση του Android της Google για παλαιότερες συσκευές της, αφήνοντας το νεότερο (και όχι απαραίτητα καλύτερο) Xperia Z3+ / Z4 να τρέχει προς το παρόν τουλάχιστον την 5.0.2 έκδοση του Android.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights