Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Edge Plus: Εμφανίστηκε Dummy της συσκευής

Samsung Galaxy Edge Plus: Εμφανίστηκε Dummy της συσκευής

απο Kostas Gliatiotis

Εδώ και καιρό πλέον είναι γνωστό ότι η Samsung ετοιμάζει μια ακόμα έκδοση του εντυπωσιακού Galaxy S6 Edge, με σημαντικότερη διαφορά το μέγεθος της οθόνης .

Το Galaxy S6 Edge Plus όπως θα ονομάζεται η νέα συσκευή, διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών, αρκετά μεγαλύτερη δηλαδή από αυτή του Galaxy S6 Edge ώστε να δικαιολογεί την ύπαρξη της νέας συσκευής.

Παρά το ότι ακόμα η Samsung δεν έχει παρουσιάσει το Edge Plus ένα Dummy της συσκευής, ένα “αντίγραφο” του σχεδίου του χωρίς λειτουργικό εσωτερικό, έκανε την εμφάνιση του σε φωτογραφίες και μάλιστα δίπλα σε ένα Galaxy Note 4 προκειμένου να μπορεί να συγκριθεί σε μέγεθος με αυτό.

Η φωτογραφία λοιπόν αυτή αποκαλύπτει πως το Galaxy S6 Edge Plus είναι αρκετά μεγαλύτερο από το κανονικό S6 Egde χωρίς όμως ταυτόχρονα να φτάνει το Galaxy Note 4 σε μέγεθος. Η οθόνη των 5.5 ιντσών φαίνεται πως είναι το “όριο” σε μέγεθος ώστε η συσκευή να είναι αρκετά φορητή σε καθημερινή χρήση για όσους δεν έχουν συνηθίσει ή δεν θέλουν να χρησιμοποιούν ένα Galaxy Note 4.

Οι πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του Galaxy S6 Edge Plus θέλουν την συσκευή να διατηρεί την εντυπωσιακή κάμερα των 16 Mpixels των δύο Galaxy S6, ενώ στο εσωτερικό του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η εταιρεία θα επιλέξει τον ίδιο Exynos 7420, τον Exynos 7422 που αποτελεί την βελτιωμένη στα σημεία έκδοση του ή κάποιον επεξεργαστή της Qualcomm.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights