Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung: Παρουσίασε επίσημα το νέο Galaxy Tab S2

Samsung: Παρουσίασε επίσημα το νέο Galaxy Tab S2

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αρκετές θα μπορούσε να πει κανείς διαρροές των τεχνικών χαρακτηριστικών, αλλά και του σχεδίου, η Samsung ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα τα δύο νέα Galaxy Tab S2.

Όπως και πριν ένα χρόνο με το πρώτο Galaxy Tab S, η εταιρεία προσφέρει και φέτος δύο διαφορετικές εκδόσεις μεγέθους του νέου Tablet που όμως έχουν μια σημαντική διαφορά σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Όπως και με το νέο Galaxy Tab A, η εταιρεία έχει επιλέξει τη χρήση οθονών με αναλογία πλευρών 4:3. Αυτό σημαίνει πως και τα δύο νέα Galaxy Tab S2 έχουν πιο “τετράγωνη” οθόνη και αντίστοιχα σχεδιασμό, ακολουθώντας την λογική της Google που ξεκίνησε την αλλαγή αυτή με το Nexus 9.

02

Το βασικό χαρακτηριστικό των νέων Galaxy Tab S2 είναι φυσικά για μια ακόμα χρονιά η SUPER AMOLED οθόνη που διαθέτουν και οι δύο εκδόσεις των 8 και 9.7 ιντσών. Λόγω της διαφορετικής αναλογίας τους όμως έχει αλλάξει σημαντικά και η ανάλυση τους που πλέον είναι 2048 x 1536 pixels και στις δύο περιπτώσεις. Το πραγματικά εντυπωσιακό όμως νέο “χαρακτηριστικό” των δύο Tab S2 είναι το πολύ μικρό τους πάχος που αγγίζει τα μόλις 5.6 χιλιοστά ενώ ταυτόχρονα το βάρος τους παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση των 9.7 ιντσών έχει βάρος μόλις 389 γραμμάρια ενώ αυτή των 8 ιντσών είναι ακόμα χαμηλότερα στα 265 γραμμάρια.

03

Στο τεχνικό κομμάτι τώρα, η Samsung αναφέρει ότι και οι δύο εκδόσεις χρησιμοποιούν έναν “οχταπύρηνο” επεξεργαστή στο εσωτερικό τους με συχνότητα λειτουργίας το 1.9 GHz για τους τέσσερις από αυτούς και το 1.3 GHz για τους υπόλοιπους. Χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για μια ακόμα έκδοση του Exynos 7420 της εταιρείας που χρησιμοποιείται και στα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge. Η μνήμη RAM είναι σε όλες τις εκδόσεις 3 GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να είναι 32 ή 64 GB με ύπαρξη υποδοχής για κάρτες μνήμης microSD. Η κάμερα τέλος έχει ανάλυση 8 Mpixels στο πίσω μέρος των νέων Tab S2 και 2.1 Mpixels στο μπροστινό, δείχνοντας πως τα νέα Tablet της Samsung δεν είναι σχεδιασμένα (όπως είναι λογικό) με βασικό γνώμονα τις φωτογραφικές τους δυνατότητες.

Σύμφωνα με την Samsung τα νέα Galaxy Tab S2 θα ξεκινήσουν να πωλούνται παγκοσμίως από τον επόμενο μήνα, χωρίς όμως προς το παρόν η εταιρεία να έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για την τιμή τους και την ακριβή ημερομηνία διάθεσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights