Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Συγκριτική φωτογραφία με το Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Συγκριτική φωτογραφία με το Galaxy S6 Edge

απο Kostas Gliatiotis

Είναι πλέον κοινό μυστικό το ότι η Samsung πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα μια ακόμα έκδοση του Galaxy S6 Edge με μεγαλύτερη οθόνη και την ονομασία S6 Edge Plus.

Μια νέα φωτογραφία της συσκευής, παρά το ότι δεν αποκαλύπτει σχεδόν κανένα από τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής, επιβεβαιώνει πως το S6 Edge Plus θα είναι μεγαλύτερο από την “κανονική” έκδοση της συσκευής, και συγκρίνει τις δύο εκδόσεις σε μέγε θος.

Εκτός από την διαφορά στο μέγεθος των δύο S6 Edge, μια δεύτερη φωτογραφία αποκαλύπτει ότι στο πάνω μέρος του Edge Plus δεν υπάρχει η θύρα υπερύθρων που επιτρέπει στο κανονικό S6 Edge να λειτουργεί σαν χειριστήριο για συσκευές όπως τηλεοράσεις και Home Cinema.

edge-plus-in2mobile-size (1)

Φαίνεται πως η Samsung σκοπεύει απλά να αυξήσει το μέγεθος της οθόνης χωρίς άλλες σημαντικές διαφορές στο σχεδιασμό του S6 Edge Plus, με σκοπό η νέα έκδοση να καλύπτει απλά τους χρήστες που (για κάποιο λόγο) θεωρούν μικρή την οθόνη του “κανονικού”.

Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία ανακοίνωσης του S6 Edge Plus είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, καθώς και για το πότε αυτό θα διατεθεί στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights