Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola: Φωτογραφίες του επόμενου Moto X

Motorola: Φωτογραφίες του επόμενου Moto X

απο Kostas Gliatiotis

Η Motorola έχει επιλέξει να προσφέρει στην αγορά περιορισμένο αριθμό συσκευών, που πάντα έχουν ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά για την τιμή πώλησης τους. Στην High End κατηγορία, την εταιρεία εκπροσωπεί η σειρά Moto X και φαίνεται πως σύντομα θα γίνει διαθέσιμη η επόμενη έκδοση της συσκευής.

Σε δύο φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνιση τους, το νέο Moto X “αποκαλύπτει” τον σχεδιασμό του, που δεν έχει σημαντικές διαφορές από την προηγούμενη έκδοση της συσκευής. Οι φωτογραφίες όμως αυτές δίνουν πληροφορίες για το νέο Moto X όπως το ότι η κάμερα στο πίσω μέρος του θα έχει πλέον ένα LED Flash αντί της “περίεργης” επιλογής των δύο ξεχωριστών της προηγούμενης συσκευής. Στη φωτογραφία τώρα που δείχνει το μπροστινό μέρος του Moto X, φαίνεται πως και η μπροστινή του κάμερα θα έχει το δικό της flash για τους φίλους των Selfies φωτογραφιών.

2

Στο εσωτερικό του οι πληροφορίες θέλουν την Motorola να επιλέγει και αυτή (λόγω έλλειψης εναλλακτικής πρότασης) τον Snapdragon 810 της Qualcomm, ενώ το Moto X θα “τρέχει” το νεότερο διαθέσιμο Android Lollipop 5.1.1 της Google με ελάχιστες τροποποιήσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights