Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Note 5: Οι πρώτες φωτογραφίες του

Samsung Galaxy Note 5: Οι πρώτες φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Με τη Samsung να παραμένει σχεδόν “πιστή” στο πρόγραμμα με βάση το οποίο παρουσιάζει κάθε χρόνο το επόμενο Galaxy Note, και τις πληροφορίες να την θέλουν να παρουσιάζει το Galaxy Note 5 λίγο νωρίτερα αυτή τη φορά στις 12 Αυγούστου είναι μάλλον η ώρα να κάνουν την εμφάνιση τους οι πρώτες φωτογραφίες της συσκευής.

Όπως είναι φυσικό, με την εταιρεία να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια προς αποφυγήν τέτοιου είδους διαρροών, μπορεί να μην το καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία, οι φωτογραφίες του Galaxy Note 5 περιορίζονται σε μια απλή εμφάνιση του μπροστινού μέρους της συσκευής προκειμένου να μην ξεχωρίζει πιο ακριβώς “πρωτότυπο” είναι από αυτά που έχουν ήδη διατεθεί για δοκιμές.

Η μια από τις φωτογραφίες αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του Galaxy Note 5 που όπως είναι μάλλον αναμενόμενο δεν διαφέρει σημαντικά από την μέχρι σήμερα φιλοσοφία της εταιρείας, και δείχνει να είναι κάτι ανάμεσα στο προηγούμενο Galaxy Note 4 και το Galaxy S6. Το πλαίσιο γύρω από την οθόνη δείχνει να έχει διατηρηθεί στο ελάχιστο προκειμένου οι διαστάσεις του να είναι όσο το δυνατόν μικρότερες, με την οθόνη να δείχνει αρκετά μεγάλη μεν χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρες οι ακριβείς διαστάσεις της.

Note-5-Blank-Screen

Στην επόμενη φωτογραφία φαίνεται η η οθόνη εκκίνησης του Galaxy Note 5 και το μόνο που “αποκαλύπτεται” είναι πως το γραφικό περιβάλλον της συσκευής θα μοιάζει με αυτό του Galaxy S6 κάτι αναμενόμενο αφού η συσκευή θα κυκλοφορήσει μετά από αυτό.

Note-5-Power-Screen

Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι ακριβώς μέγεθος αλλά και ανάλυση θα έχει η οθόνη του νέου Galaxy Note, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως αυτή θα χρησιμοποιεί επεξεργαστή κατασκευασμένο από τη Samsung όπως και το Galaxy S6 με κάποιες βελτιώσεις.

Συνήθως οι φωτογραφίες κάθε νέας συσκευής της Samsung εμφανίζονται μερικές ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση τους, αυτό σημαίνει πως πιθανότατα η παρουσίαση του νέου Galaxy Note 5 δεν είναι μακριά και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει νωρίτερα φέτος και όχι τον Σεπτέμβριο κατά την διάρκεια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο όπως συνηθίζει η Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights