Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: Καλοκαιρινός διαγωνισμός Music on the Beach

LG: Καλοκαιρινός διαγωνισμός Music on the Beach

απο Kostas Gliatiotis

Ο μεγάλος διαγωνισμός #Music_on_the_Beach της LG Electronics Hellas (LG) ξεκίνησε, προσφέροντας σε δύο τυχερούς νικητές μετά από κλήρωση ένα κορυφαίας τεχνολογίας φορητό Bluetooth Ηχείο LG Music Flow P7 (μοντέλο LG NP7550), για να απολαμβάνουν την αγαπημένη του μουσική με υψηλή ποιότητα όπου κι αν βρίσκονται – ακόμα και στην παραλία, για beach party μέχρι τελικής πτώσεως! Ο διαγωνισμός θα ‘τρέξει’ για μία εβδομάδα στη σελίδα του Facebook της LG Hellas και για μία εβδομάδα στο LG Blog, αναδεικνύοντας δύο μεγάλους νικητές, έναν για κάθε εβδομάδα. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, δεν έχουν παρά να αναρτήσουν από σήμερα κάτω από το post του διαγωνισμού στο Facebook ή από τις 3 Αυγούστου κάτω από τη στήλη του διαγωνισμού στο LG Blog ένα σχετικό σχόλιο με το post,  μπαίνοντάς έτσι αυτόματα σε κλήρωση για το φορητό ηχείο της LG.

Το νέο φορητό Bluetooth Ηχείο Music Flow P7 (μοντέλο LG NP7550) προσφέρει κρυστάλλινο, καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας και απρόσκοπτη αναπαραγωγή της μουσικής, που ακολουθεί το χρήστη όπου κι αν βρίσκεται. Το ασύρματο ηχείο της σειράς LG Music Flow Smart HiFi Audio Wireless MultiRoom, διαθέτει επιπλέον προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά για απόδοση ήχου υψηλής ευκρίνειας. Όπως όλα τα ηχεία LG Music Flow, το LG NP7550 είναι συμβατό με λειτουργικά Android και iOS, για την αναπαραγωγή μουσικής, καθώς και τη δυνατότητα αποστολής της μέσω Bluetooth σε φορητές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του χρήστη, όπως smartphones, tablets, laptop ή PC. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει επιβλητικό ήχο, αφού το ‘Auto Sound’ της LG και οι δυο παθητικοί «πομποί» προσφέρουν ήχο πλήρους φάσματος και διαύγειας σε όλα τα επίπεδα ακρόασης, ενώ η ισχυρή του επαναφορτιζόμενη μπαταρία προσφέρει διάρκεια έως και 9 ώρες. Επιπλέον, η LG προσφέρει στο χρήστη το δικαίωμα επιστροφής της συσκευής στο κατάστημα αγοράς εντός 30 ημερών, αν δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση ήχου του προϊόντος.

Αυτό το καλοκαίρι, όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική παντού, ταξιδεύοντας μαζί με το εκπληκτικό LG Music Flow P7! Βρείτε στο παρακάτω link περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό της LG στο Facebook#Music_on_the_Beach ή επισκεφτείτε το LG Blog#Music_on_the_Beach.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights