Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Νέα Monitor με ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή

Samsung: Νέα Monitor με ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια προσπάθεια να “συνδυάσει” με ασυνήθιστο τρόπο διαφορετικά προϊόντα της, αλλά και να προσφέρει κάτι διαφορετικό και νέο, η Samsung παρουσίασε δύο νέα Monitor για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν τον δικό τους ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή.

Τα δύο νέα Monitor των 24 και 27 ιντσών ( S24E370DL και S27E370DS αντίστοιχα) θα έχουν τον ασύρματο φορτιστή μέσα στην βάση της οθόνης, ώστε να μπορεί ο χρήστης να αφήσει πάνω σε αυτή το Smartphone του για να το… φορτίσει.

Όπως είναι φυσικό, ο ασύρματος αυτός φορτιστής είναι συμβατός με τα νέα Galaxy s6 και Galaxy S6 Edge που υποστηρίζουν την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, παρόλα αυτά τα δύο νέα monitor χρησιμοποιούν το πρότυπο QI επιτρέποντας την ασύρματη φόρτιση οποιασδήποτε συσκευής το υποστηρίζει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights