Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Xperia C5 Ultra: Mid-range Phablet για Sefies

Sony Xperia C5 Ultra: Mid-range Phablet για Sefies

απο Kostas Gliatiotis

Για μια εταιρεία που στο παρελθόν έχει προσπαθήσει σημαντικά να διατηρήσει την “μυστικότητα” των συσκευών της πριν την επίσημη παρουσίαση τους, η Sony φαίνεται πως δεν τα κατάφερε ιδιαίτερα καλά αυτή την φορά και μαζί με το Xperia M5 μια ακόμα συσκευή αποκαλύπτεται νωρίτερα από ότι θα ήθελε η εταιρεία.

Σε αντίθεση με το σχετικά εντυπωσιακό για την κατηγορία του Xperia M5, το Xperia C5 Ultra φαίνεται να είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για την μεσαία κατηγορία των Phablets, μια κατηγορία που δεν έχει μέχρι σήμερα ιδιαίτερη επιτυχία.

Xperia-C5-1

Με οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 1080p, το Xperia C5 Ultra είναι σίγουρα μια μεγάλων διαστάσεων συσκευή. Παρόλα αυτά η Sony φαίνεται να προσπάθησε όσο ήταν δυνατόν να διατηρήσει το πλαίσιο γύρω από αυτή σε χαμηλά επίπεδα ώστε να μειώσει τις συνολικές διαστάσεις. Με πάχος 0.8 χιλιοστά το πλαίσιο αυτό είναι εντυπωσιακά μικρό και κάνει το Xperia C5 Ultra να δείχνει τουλάχιστον αρκετά “μαζεμένο” ώστε να μπορεί να το κρατήσει κανείς με το ένα μόνο χέρι.

Xperia-C5-2

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά τώρα, το Xperia C5 Ultra δείχνει ότι είναι σχεδιασμένο για την μεσαία κατηγορία, αφού στο εσωτερικό του βρίσκεται ο MT6752 της Mediatek με συνολικά 8 πυρήνες λειτουργίας αρχιτεκτονικής A-53 της ARM χρονισμένους στο 1.7 GHz. Η μνήμη RAM είναι στα 2 GB και ο αποθηκευτικός χώρος των 16 GB είναι μάλλον αποδεκτός για την κατηγορία στην οποία ανήκει το Xperia C5 Ultra ενώ συνοδεύεται και από υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD.

Το Xperia C5 έχει σχεδιαστεί με “έμφαση” στην φωτογραφία και περισσότερο για τους λάτρεις των Selfies. Στο πίσω μέρος του βρίσκεται μια φυσιολογική κάμερα των 13 Mpixels ενώ αντίστοιχα στο μπροστινό του μέρος η κάμερα έχει ακριβώς την ίδια ανάλυση ενώ υπάρχει και LED Flash για τους λάτρεις των Selfies.

Οι πληροφορίες θέλουν την Sony να διαθέτει το Xperia C5 Ultra με τιμή γύρω στα 300 ευρώ, μια σχετικά λογική τιμή για μια συσκευή με οθόνη 6 ιντσών και αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights