Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Sony Xperia M5: Διέρρευσε πριν την επίσημη ανακοίνωση του

Sony Xperia M5: Διέρρευσε πριν την επίσημη ανακοίνωση του

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό μόνο μετά την επίσημη παρουσίαση και την κυκλοφορία του Xperia M4 από την Sony, φαίνεται πως η εταιρεία έχει ήδη έτοιμη μια ακόμα πρόταση στην κατηγορία αυτή με την καθόλου πρωτότυπη όμως ονομασία… Xperia M5.

Το Xperia M5 διέρρευσε πριν μερικές ώρες σε φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του αλλά και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά που δείχνουν πως απλά πρόκειται για ένα σχετικά καλύτερο Xperia M4 με αυξημένη φυσικά τιμή πώλησης.

Η συσκευή διαθέτει την ίδια οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών και ανάλυσης 1080p, στο εσωτερικό του όμως οι διαφορές είναι αρκετές και σημαντικές. Αρχικά το Xperia M5 είναι από τις λίγες συσκευές της εταιρείας που θα χρησιμοποιεί επεξεργαστή της mediatek και όχι της Qualcomm και συγκεκριμένα τον καλύτερο που έχει διαθέσιμο η Κινέζικη εταιρεία, τον Helio X10. Ο επεξεργαστής αυτός διαθέτει συνολικά 8 πυρήνες αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM χρονισμένους αρκετά υψηλά στα 2.2 GHz σε μια προσπάθεια να προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση από την συγκεκριμένη αρχιτεκτονική της ARM. Στην περίπτωση του Xperia M5 θα συνδυάζεται με 3GB μνήμης RAM ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα περιορίζεται σε 16 GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών μνήμης microSD.

Xperia-M5-2

Το μόνο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Xperia M5 φαίνεται να είναι η κάμερα που θα έχει στο πίσω μέρος του. Αυτή θα έχει ανάλυση 21 Mpixels και οι πληροφορίες θέλουν την Sony να χρησιμοποιεί τον νεότερο (και θεωρητικά καλύτερο) αισθητήρα IMX230.

Η συσκευή θα έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 400 ευρώ στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει πως θα είναι ακριβότερο από το Xperia M4 και τουλάχιστον προς το παρόν θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμα από την Sony.

Xperia-M5-3

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights