Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Sony: Η πρώτη φωτογραφία δύο νέων Xperia Z

Sony: Η πρώτη φωτογραφία δύο νέων Xperia Z

απο Kostas Gliatiotis

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η Sony δεν μπορεί να κρατήσει “μυστικές” τις νέες τις συσκευές μέχρι την επίσημη παρουσίαση τους, και αυτή την φορά φαίνεται πως παρά την θέληση της αποκαλύφθηκαν δύο ακόμα επερχόμενα Smartphones της.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εταιρείας για το Event που σχεδιάζει κατά την διάρκεια της IFA στο Βερολίνο και συγκεκριμένα στις 2 Σεπτεμβρίου, εμφανίστηκε μια φωτογραφία που αποκαλύπτει δύο νέες συσκευές της Sony.

Αυτή την φορά φαίνεται πως η Sony σχεδιάζει να παρουσιάσει ταυτόχρονα δύο ακόμα Xperia Z που οι πληροφορίες τα θέλουν να είναι το Xperia Z5 και η “μικρότερη” έκδοση του με την ονομασία Xperia Z5 Compact. Παρά το ότι η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες για τις δύο νέες συσκευές, το Xperia Z5 (αν τελικά αυτή είναι η ονομασία του) φαίνεται να έχει μια σημαντική διαφορά με τις προηγούμενες συσκευές της εταιρείας. Το πλήκτρο “ενεργοποίησης” και κλειδώματος της συσκευής δεν προεξέχει πλέον στο δεξί της μέρος και οι πληροφορίες δείχνουν πως υπάρχει λόγος για αυτή την αλλαγή. Θεωρητικά, οι δύο νέες Xperia Z συσκευές θα είναι και οι πρώτες της Sony που θα διαθέτουν αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Φαίνεται λοιπόν πως αυτός θα είναι “ενσωματωμένος” στο πλήκτρο ενεργοποίησης που πλέον είναι μεγαλύτερο σημαντικά σε μέγεθος και δεν προεξέχει από την ίδια την συσκευή.

Το μόνο “παράδοξο” με τις δύο νέες συσκευές της εταιρείας είναι η χρονική περίοδος που φαίνεται ότι πρόκειται να παρουσιαστούν και να κυκλοφορήσουν στην αγορά. Με σημαντική καθυστέρηση σε σύγκριση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές, η Sony παρουσιάσει πριν από σχεδόν δύο μήνες την νεότερη High End πρόταση της, που ανάλογα με την χώρα στην οποία πωλείται ονομάζεται Xperia Z3+ ή Xperia Z4. Λίγες ημέρες μόνο μετά, μια ακόμα έκδοση της συσκευής με την ονομασία Xperia Z4v ανακοινώθηκε αποκλειστικά για το δίκτυο της Verizon στις Ηνωμένες Πολιτείες, με μοναδική διαφορά την ανάλυση της οθόνης του.

Φαίνεται λοιπόν πως σε αδικαιολόγητα μικρό χρονικό διάστημα η Sony ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τις τρεις “διαφορετικές” αυτές συσκευές με τουλάχιστον δύο νεότερες. Οι πωλήσεις των Xperia Z3+ / Xperia Z4 και Xperia Z4v είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων απογοητευτικές, ενώ οι συσκευές δεν είναι καν γνωστές στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Με αυτό σαν δεδομένο, η εταιρεία είναι σίγουρο πως έχει ανάγκη μια συσκευή που να την επαναφέρει και πάλι στην κορυφή της αγοράς (τουλάχιστον σε επίπεδο χαρακτηριστικών) όμως για τους λίγους χρήστες που για κάποιον λόγο επέλεξαν μια από τις εκδόσεις του Xperia Z3+ είναι σίγουρα πολύ νωρίς για να βρεθούν να έχουν μια “παλιότερη” συσκευή στα χέρια τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights