Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Facebook: Ζωντανή μετάδοση Video για διασημότητες

Facebook: Ζωντανή μετάδοση Video για διασημότητες

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα νέα και μάλλον “υπερβολική” δυνατότητα ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει το Facebook, αρχικά τουλάχιστον μόνο σε συγκεκριμένους χρήστες που θεωρούνται διάσημοι στο χώρο τους όπως ηθοποιοί, αθλητές και μουσικοί.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες αυτοί θα μπορούν μέσω του πιστοποιημένου τους λογαριασμού, και της εφαρμογής Facebook Mentions που είναι αποκλειστικά για “διασημότητες” να μεταδίδουν ζωντανά video το οποίο στην συνέχεια θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι χρήστες του Facebook που το επιθυμούν.

Από την πλευρά των χρηστών τώρα, δεν απαιτείται κάποια ξεχωριστή ενέργεια, αφού το ζωντανό video θα παρουσιάζεται στο News feed τους κανονικά σαν οποιοδήποτε άλλο video και θα μπορούν φυσικά να σχολιάσουν κάτω από αυτό, να κάνουν… like αλλά και να το μοιραστούν με άλλους χρήστες. Τα ζωντανά αυτά video μετά την λήξη τους θα παραμένουν διαθέσιμα στην σελίδα του χρήστη που τα έχει δημοσιεύσει ώστε να μπορεί και πάλι να τα δει κάποιος.

Το συγκεκριμένο νέο χαρακτηριστικό είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον τεχνικά και θα είχε μεγαλύτερη απήχηση αν ήταν διαθέσιμο για κάθε χρήστη. Με δεδομένο όμως τον αριθμό των χρηστών του Facebook, οι τεχνικές απαιτήσεις για την διάθεση του σε όλους τους χρήστες είναι πιθανότατα προς το παρόν απαγορευτικές ακόμα και για μια εταιρεία με το μέγεθος και τις δυνατότητες του κοινωνικού δικτύου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights