Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Twitter: Χωρίς περιορισμό χαρακτήρων στα άμεσα μηνύματα

Twitter: Χωρίς περιορισμό χαρακτήρων στα άμεσα μηνύματα

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια προσπάθεια να κάνει την δική της υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων πιο ανταγωνιστική, το Twitter αφαίρεσε από την εφαρμογή του τον περιορισμό των 140 χαρακτήρων για κάθε άμεσο μήνυμα.

Μέχρι και σήμερα, τα άμεσα μηνύματα μέσω του Twitter είχαν τον ίδιο περιορισμό των 140 χαρακτήρων με τις δημοσιεύσεις (tweets) που μπορεί να κάνει δημόσια ο κάθε χρήστης. Με δεδομένη την επιτυχία άλλων εφαρμογών και υπηρεσιών άμεσων μηνυμάτων όπως το Whatsapp και ο facebook messenger, ο περιορισμός αυτός του Twitter έκανε την δική του υπηρεσία λιγότερο ανταγωνιστική και ελκυστική στους χρήστες.

Πλέον κάθε χρήστης του Twitter μπορεί να γράψει έως και… 10.000 χαρακτήρες σε κάθε του μήνυμα και ουσιαστικά δεν έχει κανένα περιορισμό στο μέγεθος κάθε άμεσου μηνύματος που στέλνει σε άλλους χρήστες μέσω της εφαρμογής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights