Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Galaxy Note5: Δεν θα έρθει στην Ευρώπη φέτος

Galaxy Note5: Δεν θα έρθει στην Ευρώπη φέτος

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια μάλλον περίεργη αποκάλυψη προχώρησε η Samsung κατά την επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note5 σήμερα. Η νεότερη έκδοση της δημοφιλούς σειράς συσκευών της εταιρείας δεν θα έρθει στην Ευρώπη, τουλάχιστον όχι πριν το τέλος του 2015.

Η εξήγηση της Samsung για αυτή την εντελώς “παράλογη” απόφαση είναι πως σύμφωνα με τις δικές τις πληροφορίες και τα στατιστικά πωλήσεων, η σειρά Galaxy Note δεν έχει στην Ευρώπη την αποδοχή από το αγοραστικό κοινό που έχει σε άλλες χώρες.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως οι πραγματικοί λόγοι για την συγκεκριμένη επιλογή της εταιρείας είναι διαφορετικοί και έχουν πιθανότατα να κάνουν περισσότερο με την θέληση της να προωθήσει το Galaxy S6 Edge+ που στην ουσία είναι και η πραγματικά νέα της πρόταση με την κυρτή οθόνη των 5.7 ιντσών. Σε κάθε περίπτωση αν τελικά η εταιρεία “αλλάξει γνώμη” και φέρει στην Ευρώπη το Galaxy Note5 στις αρχές του 2016 η συσκευή θα είναι ήδη μερικούς μήνες στην αγορά και χωρίς να θεωρείται “παλιά” δεν θα έχει την ίδια απήχηση όπως κατά την περίοδο της κυκλοφορίας της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights