Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge+

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από περισσότερες από ότι συνήθως εμφανίσεις και διαρροές, η Samsung παρουσίασε σήμερα και επίσημα την “μεγαλύτερη” και βελτιωμένη έκδοση του Galaxy S6 Edge, το Galaxy S6 Edge+

Η βασικότερη διαφορά του Galaxy S6 Edge+ είναι φυσικά η μεγαλύτερη οθόνη του που πλέον έχει διαγώνιο 5,7 ιντσών, βάζοντας την συσκευή και επίσημα στην κατηγορία των Phablets. Η SUPER AMOLED οθόνη της συσκευής διατηρεί την ανάλυση των 2560 x 1440 pixels που πλέον λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους μεταφράζεται σε ελάχιστα χαμηλότερο pixel density των 518 pixel ανά ίντσα.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S6 Edge+ η Samsung επέλεξε να κάνει λίγες και συγκεκριμένες αλλαγές, με δεδομένο το έτσι και αλλιώς κορυφαίο και εντυπωσιακό Hardware των συσκευών της. Στο εσωτερικό του Galaxy S6 Edge+ βρίσκεται και πάλι ο Exynos 7420 κατασκευασμένος από την ίδια τη Samsung με συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας. Όπως και στο Galaxy S6 edge οι τέσσερις Α-57 είναι χρονισμένοι στα 2.1 GHz ενώ οι τέσσερις “μικροι” Α-53 λειτουργούν στο 1.5 GHz. Η σημαντική διαφορά του Galaxy S6 Edge+ είναι η μνήμη RAM που πλέον έχει χωρητικότητα 4 GB αλλά και η χωρητικότητα της μπαταρίας του που πλέον φτάνει τα 3.000 mAh.

Η κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής διατηρεί τον ίδιο αισθητήρα ανάλυσης 16 Mpixels καθώς και τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, δείχνοντας πως η εταιρεία θεωρεί ήδη ικανοποιητική την απόδοση της και δεν πιστεύει πως υπάρχει λόγος να την αυξήσει περισσότερο.

Το Galaxy S6 Edge+ θα έρχεται με την 5.1.1 έκδοση του Android Lollipop της Google ενώ σύμφωνα με την εταιρεία θα ξεκινήσει να διατίθεται σχετικά σύντομα στις 21 Αυγούστου τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights