Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG διπλασιάζει το παγκόσμιο lineup των OLED τηλεοράσεων για το 2015

Η LG διπλασιάζει το παγκόσμιο lineup των OLED τηλεοράσεων για το 2015

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG), η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που κατασκεύασε τηλεοράσεις 4K OLED, πρόκειται να παρουσιάσει τέσσερα νέα μοντέλα OLED τηλεοράσεων την επόμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της έκθεση IFA 2015 στο Βερολίνο. Μεταξύ αυτών θα είναι τα μοντέλα τηλεοράσεων 65 και 55 ιντσών 4K High Dynamic Range (HDR) OLED (μοντέλα 65/ 55EF9500 και 55EG9200) και μία κυρτή OLED τηλεόραση (μοντέλο 55EG9100). Τα μοντέλα EF9500 διαθέτουν την πρώτη επίπεδη οθόνη OLED ανάλυσης 4K του κλάδου, ενώ χαρακτηριστικό των 55EG9200 και 55EG9100 αποτελεί το εξαιρετικά μικρό πάχος τους μόλις 4,8 χιλιοστών. Με ένα διευρυμένο lineup για τις OLED τηλεοράσεις το 2015 – το οποίο περιλαμβάνει εννέα μοντέλα που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα αναλύσεων και διαφορετικούς τύπους πλαισίων – η LG είναι πρόθυμη να αποδείξει τη δέσμευσή της να καταστήσει την απαράμιλλη εμπειρία θέασης OLED διαθέσιμη σε περισσότερους καταναλωτές.

Η κορυφαία τεχνολογία OLED της LG εξασφαλίζει την τέλεια απόδοση των χρωμάτων και του μαύρου. Αυτό ακριβώς κάνει την τεχνολογία OLED ιδανική για HDR περιεχόμενο, καθώς οι οθόνες OLED μπορούν να αναπαράγουν απόλυτο μαύρο χρώμα, κάνοντας τα φωτεινά χρώματα του HDR ακόμα πιο εντυπωσιακά. Οι OLED τηλεοράσεις είναι σε θέση να καταστήσουν το απαιτούμενο φάσμα φωτός HDR σε χαμηλότερη μέγιστη φωτεινότητα, με αποτέλεσμα μια εξαιρετική και πιο άνετη εμπειρία θέασης. Επιπλέον, οι HDR OLED τηλεοράσεις της LG επιτρέπουν στους θεατές να παρακολουθήσουν περιεχόμενο HDR και μέσω streaming, αλλά και από εξωτερικές πηγές.

Οι βελτιώσεις στα νεότερα μοντέλα της LG δεν σταματούν εδώ. Οι νέες τηλεοράσεις είναι απίστευτα λεπτές σε πάχος, με το πιο λεπτό σημείο των μοντέλων EG9200 και EG9100 να είναι λεπτότερο από οποιοδήποτε smartphone της αγοράς αυτή τη στιγμή. Η διάφανη βάση ενισχύει την εμπειρία θέασης, μειώνοντας οποιαδήποτε οπτική ενόχληση γύρω από την οθόνη, ενώ το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, (bezels) είναι σχεδόν αόρατο, με αποτέλεσμα ο θεατής να έχει την αίσθηση ότι οι εικόνες ξεχειλίζουν από την οθόνη. Με επιλογές τόσο για κυρτή, όσο και για επίπεδη οθόνη, η LG διαθέτει πλέον μια τηλεόραση OLED κατάλληλη για όλους τους τύπους δωματίων και χώρων.

Όλες οι 4K OLED τηλεοράσεις της LG διαθέτουν webOS 2.0, την πιο πρόσφατη έκδοση της έξυπνης TV πλατφόρμας της LG. Με βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης και προηγμένα χαρακτηριστικά, η πλατφόρμα webOS 2.0 κάνει την πλοήγηση μίας έξυπνης τηλεόρασης ευκολότερη και ακόμα πιο διασκεδαστική. Η webOS 2.0 μειώνει επίσης το χρόνο εκκίνησης και επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τα μενού ‘Launch Bar’, πράγμα που καθιστά την πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο ευκολότερη από ποτέ. Επιπλέον, οι τηλεοράσεις 4K OLED της LG διαθέτουν ηχεία που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την ηγετική εταιρεία ήχοσυστημάτων Harman / Kardon, εξασφαλίζοντας ότι οι άψογες εικόνες 4K OLED θα συνοδεύονται από απαράμιλλη ποιότητα  ήχου.

«Οποιοσδήποτε δει τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων μας στη φετινή IFA από κοντά, δεν θα έχει πλέον καμία αμφιβολία ότι οι τεχνολογίες HDR και OLED αλληλοσυμπληρώνονται με απόλυτα», δήλωσε ο Lee In-kyu, Senior Vice President και Επικεφαλής του Τμήματος Τηλεοράσεων και Οθονών της LG Home Entertainment Company. «Η διευρυμένη σειρά των τηλεοράσεων 4K OLED της LG θα αποδείξει στους καταναλωτές ότι η τεχνολογία OLED είναι εδώ για να μείνει και ότι η LG έχει δεσμευτεί να ηγηθεί στην αγορά τηλεοράσεων της επόμενης γενιάς».

Οι νέες τηλεοράσεις 4K OLED της LG θα ξεκινήσουν να είναι διαθέσιμες από τα τέλη Αυγούστου στη Γερμανία, την Κορέα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, με τη κυκλοφορία τους να συνεχίζεται μέσα στους επόμενους μήνες σε επιλεγμένες αγορές. Οι επισκέπτες της IFA 2015 θα έχουν την ευκαιρία δουν από κοντά τα νεότερα μοντέλα OLED TV της LG στο περίπτερο της LG στην Αίθουσα 18 της Messe Berlin από 4 έως 9 Σεπτεμβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights