Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola: Απορροφά το τμήμα κινητών της Lenovo
nexus-6-in2mobile-camera

Motorola: Απορροφά το τμήμα κινητών της Lenovo

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την πώληση της Motorola στην Κινέζικη Lenovo από την Google, πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν “αβέβαιο” το μέλλον της εταιρείας τουλάχιστον σαν ανεξάρτητου κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων.

Στο χρονικό διάστημα μετά την εξαγορά, η Motorola παρουσίασε αρκετές νέες συσκευές με κάποιες από αυτές να ήταν σχεδόν έτοιμες για το στάδιο της παραγωγής πριν την πώληση στην Lenovo.

Φαίνεται όμως πως η Lenovo αναγνωρίζει την βαρύτητα του ονόματος της (πρώην) Αμερικάνικης εταιρείας και ανακοίνωσε πως όχι μόνο δεν πρόκειται να την απορροφήσει το δικό της τμήμα κινητών τηλεφώνων, αλλά αντίθετα η Motorola θα είναι σύντομα το μοναδικό Brand Name της εταιρείας στον χώρο των κινητών.

Η Lenovo σκοπεύει να ενσωματώσει το τμήμα κινητών τηλεφώνων της στη Motorola και μάλιστα με τρόπο που δεν θα περίμενε κανείς όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία. Η Lenovo δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην ηγεσία και τον τρόπο λειτουργίας της Motorola, αλλά αντίθετα να ενσωματώσει σταδιακά σε αυτή το τμήμα κινητών της ώστε μελλοντικά η Motorola να συνεχίσει να λειτουργεί όπως σήμερα κατασκευάζοντας συσκευές με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Τα Smartphone της ίδιας της Lenovo θα αρχίσουν σταδιακά να μειώνονται σε αριθμό, ενώ αντίστοιχα αυτά της Motorola θα αυξάνονται, με απώτερο σκοπό σύντομα να πωλούνται συσκευές με την ονομασία της Motorola και μόνο καλύπτοντας περισσότερες κατηγορίες τιμής.

Φαίνεται λοιπόν πως η Lenovo αναγνωρίζει την αξία της εταιρείας που αγόρασε από την Google όχι μόνο για τις πολύ καλές και ανταγωνιστικές συσκευές που κατασκευάζει, αλλά και για το όνομα της που σίγουρα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights