Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung Galaxy Note 4: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop 5.1.1
galaxy-note-4-in2mobile-design (6)

Samsung Galaxy Note 4: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop 5.1.1

απο Kostas Gliatiotis

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, και με την Samsung να έχει ήδη παρουσιάσει τον αντικαταστάτη του , το Galaxy Note 4 ξεκίνησε να αναβαθμίζεται σε Android 5.1.1 στην Ευρώπη.

Αρχικά η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη στην Πολωνία, την χώρα από την οποία ξεκινά συνήθως τις αναβαθμίσεις σε νεότερη έκδοση για τις περισσότερες συσκευές της η Samsung. Το Android Lollipop 5.1.1 είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για το SM-N910C, την έκδοση του Galaxy Note 4 που χρησιμοποιεί τον Exynos 5433 επεξεργαστή της Samsung.

Στην περίπτωση της αναβάθμισης σε Android Lollipop 5.0 η έκδοση του Galaxy Note 4 με τον Exynos 5433 είχε ξεκινήσει να αναβαθμίζεται περισσότερο από ένα μήνα πριν ξεκινήσει την διάθεση της αναβάθμισης για το SM-N910F την έκδοση με τον Snapdragon 805 της Qualcomm.

Το Android Lollipop 5.1.1 φέρνει βελτιώσεις στην αξιοπιστία και την απόδοση του Galaxy Note 4 όπως συνηθίζεται σε κάθε νέα έκδοση, η Samsung όμως δεν αναφέρει συγκεκριμένα ποιες βελτιώσεις έχει κάνει η ίδια εκτός από αυτές που προσφέρει έτσι και αλλιώς η νέα έκδοση του λειτουργικού της Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights