Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Το Xperia Z5 θα έχει κάμερα 23 Mpixels

Sony: Το Xperia Z5 θα έχει κάμερα 23 Mpixels

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται πως η Sony αναγνωρίζει πολύ καλά ότι οι τελευταίες της High End συσκευές δεν είχαν την απήχηση που θα ήθελε η εταιρεία από την αγορά και ετοιμάζεται να παρουσιάσει τουλάχιστον δύο ακόμα συσκευές κατά την διάρκεια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο.

To Xperia Z5, η νεότερη High End συσκευή της εταιρείας φαίνεται πως αρχίζει και “αποκαλύπτεται” πριν την επίσημη παρουσίαση της από την Sony. Η νέα συσκευή σύμφωνα με τις πληροφορίες θα διαθέτει νέα κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 23 Mpixels, αντικαθιστώντας αυτή των 20 Mpixels των Xperia Z3/Z3+/Z4. Εκτός από την μικρή διαφορά στην ανάλυση του αισθητήρα, η κάμερα του Xperia Z5 φαίνεται πως θα διαθέτει και αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως βελτιωμένες δυνατότητες εστίασης χωρίς όμως να είναι ακόμα γνωστό αν θα είναι η πρώτη συσκευή της Sony που θα διαθέτει Optical Image Stabilization.

Μια δεύτερη φωτογραφία του Xperia Z5 τώρα, αποκαλύπτει το σχέδιο της συσκευής που δυστυχώς για μια ακόμα φορά δεν έχει σημαντικές αλλαγές από αυτό στο οποίο μας έχει συνηθίσει η Sony τα τελευταία χρόνια.

gsmarena_003

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως το Xperia Z5 θα είναι η πρώτη συσκευή της Sony που θα διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενσωματωμένο στο πλήκτρο ενεργοποίησης στο δεξί μέρος της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights