Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung: Παρουσίασε το Gear S2

Samsung: Παρουσίασε το Gear S2

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ακριβώς και στην αγορά των Smartphones, έτσι και σε αυτή των Wearables και κυρίως των Smartwatch, η Samsung είναι η εταιρεία που φροντίζει να έχει πάντα τις περισσότερες διαθέσιμες συσκευές σε όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες τιμής.

Μετά το Gear S, την πρώτη πρόταση της εταιρείας με υποστήριξη δικτύων κινητής τηλεφωνίας, η εταιρεία παρουσίασε και επίσημα τον “αντικαταστάτη” του με την μάλλον αναμενόμενη ονομασία Gear S2.

Samsung Gear S2 (3)

Αυτή τη φορά όμως η Samsung ακολούθησε το παράδειγμα άλλων εταιρειών και φρόντισε το νέο της Smartwatch να έχει και την εμφάνιση ενός κανονικού ρολογιού. Το Gear S2 λοιπόν, εξωτερικά θυμίζει ένα “φυσιολογικό” ρολόι, αφού η οθόνη του είναι στρογγυλή και ο σχεδιασμός του ακολουθεί την ίδια λογική.

Samsung Gear S2 (2)

Για μια ακόμα φορά, η Samsung επέλεξε το δικό της Tizen OS αντί του Android Wear της Google, χωρίς όμως απαραίτητα αυτό να θεωρείται μειονέκτημα, αφού το λειτουργικό της Google για Smartwatches είναι (όπως και το Tizen) ακόμα στο στάδιο της εξέλιξης.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του τώρα, το Gear S χρησιμοποιεί έναν “διπύρηνο” επεξεργαστή του οποίου την προέλευση δεν αποκάλυψε η Samsung, με την μνήμη RAM να είναι στα 512 MB που είναι μάλλον αρκετά για τις περιορισμένες δυνατότητες ενός Smartwatch. Ο αποθηκευτικός χώρος θα έχει χωρητικότητα 4 GB ενώ το Gear S2 προσφέρει και όλες τις αναμενόμενες δυνατότητες συνδεσιμότητας όπως wi-fi και Bluetooth.

Samsung Gear S2_Black & White (1)

Η κυκλική οθόνη του Gear S2 που είναι ουσιαστικά και η βασική του διαφορά από τις προηγούμενες προτάσεις της εταιρείας, έχει διαγώνιο μόλις 1.2 ιντσών προκειμένου να περιορίζονται οι συνολικές του διαστάσεις και να είναι όσο κοντά σε αυτές ενός ρολογιού. Η ανάλυση της τώρα είναι 360 x 360 pixels κάτι που της χαρίζει την αρκετά καλή ευκρίνεια των 302 pixels ανά ίντσα.

Μάλιστα, στην αγορά θα διατεθεί και έκδοση του Gear S2 με υποστήριξη για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που όμως θα χρησιμοποιεί το πρώτυπο e-SIM που μέχρι και σήμερα δεν έχει υποστηριχθεί επίσημα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Gear S2 θα είναι διαθέσιμο στην έκθεση IFA στο Βερολίνο αυτή την εβδομάδα ώστε να

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights