Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia: Οι πρώτες φωτογραφίες του Android Smartphone της εταιρείας

Nokia: Οι πρώτες φωτογραφίες του Android Smartphone της εταιρείας

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί η Nokia να έχει εδώ και καιρό πουλήσει το τμήμα σχεδιασμού και κατασκευής κινητών τηλεφώνων της στην Microsoft, αυτό δεν εμποδίζει την εταιρεία από το να σχεδιάζει (και να πρόκειται να κυκλοφορήσει) τις δικές της νέες Android συσκευές στο άμεσο μέλλον.

Οι πρώτες “ζωντανές” φωτογραφίες του Nokia C1 όπως είναι τουλάχιστον η κωδική ονομασία της νέας συσκευής έκαναν την εμφάνιση τους και δείχνουν πως τουλάχιστον σχεδιαστικά, η εταιρεία φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει πως να φτιάχνει κινητά τηλέφωνα.

Το μόνο που είναι γνωστό μέχρι στιγμής για το Nokia C1 είναι πως η οθόνη του έχει διαγώνιο 5 ιντσών και ανάλυση 1080p. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν επεξεργαστής Atom της Intel, πιθανότατα επειδή η εταιρεία θέλει (και καλά κάνει) να αποφύγει τις λύσεις της Qualcomm. Η φωτογραφία με την οθόνη του Nokia C1 αποκαλύπτει πως προς το παρόν τουλάχιστον, αυτό “τρέχει” το Android M της Google την έκδοση που μέχρι την κυκλοφορία της συσκευής θα έχει ξεκινήσει την επίσημη διάθεση της στην αγορά.

Οι φωτογραφίες του Nokia C1 δεν αποκαλύπτουν δυστυχώς αν είναι κατασκευασμένο από μέταλλο η πλαστικό. Η συμφωνία της Nokia με την Microsoft δεν της επιτρέπει να διαθέσει στην αγορά συσκευή με την ονομασία της μέχρι και το τέλος του 2015, οπότε το Nokia C1 και οποιαδήποτε άλλη συσκευή της εταιρείας θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τότε για να παρουσιαστούν και να διατεθούν στην αγορά

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights