Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Sony: Android Lollipop 5.1.1 για το Xperia Z

Sony: Android Lollipop 5.1.1 για το Xperia Z

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί η Sony να έχει ήδη παρουσιάσει την πέμπτη κατά σειρά συσκευή της σειράς Xperia Z (μια σειρά που ανανεώνεται συχνότερα από το φυσιολογικό), φαίνεται όμως ότι παρόλα αυτά δεν έχει προς το παρόν σταματήσει να υποστηρίζει ακόμα και τις πιο παλιές από τις συσκευές της σειράς.

Η εταιρεία ξεκίνησε να διαθέτει την αναβάθμιση σε Android Lollipop 5.1.1 για το Xperia Z, την πρώτη συσκευή της εταιρείας σε αυτή την κατηγορία, που πλέον βρίσκεται στην αγορά περισσότερο από δύο χρόνια.

sony-z1-lollipop-5-1-1-in2mobile-body

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για τις εκδόσεις με κωδικό μοντέλου C6602 και C6603 (η δεύτερη είναι αυτή που κυκλοφόρησε επίσημα στην χώρα μας) και η διάθεση της γίνεται σταδιακά ανά χώρα τουλάχιστον στην Ευρώπη.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η αναβάθμιση σε Android Lollipop 5.1.1 προσφέρεται από την Sony και για τα SGP311 και SGP321, τις εκδόσεις με και χωρίς κάρτα SIM του πρώτου Xperia Z Tablet.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights