Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Ενημερώσεις ασφαλείας για τις Nexus συσκευές
nexus-5-in2mobile-featured-image

Google: Ενημερώσεις ασφαλείας για τις Nexus συσκευές

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί πριν λίγο καιρό, η Google ξεκίνησε την διάθεση ενημερώσεων ασφαλείας για όλες τις συσκευές της σειράς Nexus.

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι θα ενημερώνει συχνά τις συσκευές της σειράς Nexus μετά την αποκάλυψη κενών ασφαλείας στο λειτουργικό της σύστημα Android.

Ενδιαφέρον έχει πως η λίστα με τις συσκευές περιλαμβάνει το παλαιότερο Nexus 5 αλλά και το αμέσως προηγούμενο Nexus 4, κάτι που δείχνει πως η Google “σέβεται” σε αυτό τουλάχιστον το θέμα όλες τις συσκευές της.

Οι αναβαθμίσεις αυτές περιέχουν διορθώσεις που αφορούν την ασφάλεια του λειτουργικού συστήματος αλλά διορθώνουν και διάφορα άλλα προβλήματα σε κάθε μια από τις συσκευές της εταιρείας. Η έκδοση του Android παραμένει η 5.1.1 αφού οι ενημερώσεις αυτές δεν περιέχουν νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά.

Στο Nexus 6 η ενημέρωση έχει μέγεθος περίπου 30 MB και είναι ελάχιστα μικρότερη για τις παλαιότερες συσκευές της σειράς. Η διάθεση της αναβάθμισης γίνεται σταδιακά, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι διαθέσιμη ταυτόχρονα για όλους τους χρήστες ανά τον κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights