Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Περισσότερες επιλογές στυλ για το Gear S2 από τη Samsung και τον σχεδιαστή Alessandro Mendini

Περισσότερες επιλογές στυλ για το Gear S2 από τη Samsung και τον σχεδιαστή Alessandro Mendini

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Co., Ltd., ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Ιταλό σχεδιαστή Alessandro Mendini, για την κυκλοφορία αποκλειστικών αξεσουάρ για το νέο smartwatch Gear S2, που διακρίνεται για το στρογγυλό σχήμα, το έξυπνο, προσωποποιημένο περιβάλλον χρήσης και τις προηγμένες λειτουργίες που προσφέρει. Με τη συνεργασία αυτή, οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από επιλογές, ώστε να προσαρμόσουν το smartwatch τους στο δικό τους γούστο και στυλ.

«Η συνεργασία μας με τον Alessandro Mendini είναι μέρος της δέσμευσής να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές μας, επιτρέποντάς τους να εκφράζουν το προσωπικό τους γούστο, ενώ συνεχίζουν να είναι συνδεδεμένοι», ανέφερε ο Younghee Lee, Executive Vice President του Global Marketing, IT & Mobile Division της Samsung Electronics.

Samsung Gear S2_Alessandro Mendini2

Ο Alessandro Mendini έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του σύγχρονου Ιταλικού design και είναι γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει διαφορετικές ιδέες και ερεθίσματα, ανεβάζοντας τον πήχη στο design και ξεπερνώντας τις συμβατικές έννοιες της τέχνης. Η σχεδιαστική του προσέγγιση συναντά τη φιλοσοφία της Samsung σχετικά με την δημιουργία wearable συσκευών, που επαναπροσδιορίζουν την επικοινωνία των ανθρώπων, συνδυάζοντας τη χρηστικότητα και το στυλ.

«Πιστεύω ότι το ρολόι είναι μία από τις πιο ακριβείς και πολύτιμες συσκευές, που έχει κατασκευάσει ο άνθρωπος. Η Samsung κατάφερε, με επιτυχία, να επανεφεύρει τη συσκευή στη νέα σύγχρονη εποχή», ανέφερε ο Alessandro Mendini. «Η συνεργασία με τον παγκόσμιο ηγέτη στη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη και ξεχωριστή. Δουλέψαμε μαζί, συνδυάζοντας το στυλ ενός παραδοσιακού ρολογιού με τις καινοτομίες του ψηφιακού κόσμου, δημιουργώντας μια συλλογή με μοναδικό σχεδιασμό».

Το Samsung Gear S2 διατηρεί την εμφάνιση και το σχεδιασμό ενός ρολογιού που επιτρέπει στο χρήστη να παραμένει συνδεδεμένος και να είναι πάντα στην ώρα του, καθώς η ασύγκριτα δυνατή μπαταρία του διαρκεί 2-3 ημέρες. Με μοναδικά, πολύχρωμα φόντα για την οθόνη και λεπτά, στυλάτα λουράκια, η συλλογή του Alessandro Mendini για το Samsung Gear S2 βοηθά τους χρήστες να εκφράζουν το προσωπικό τους στυλ, σύμφωνα με το δικό τους γούστο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights