Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Globo: Υψηλός ρυθμός ανάπτυξης

Globo: Υψηλός ρυθμός ανάπτυξης

απο Kostas Gliatiotis

Η GLOBO, διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μιας εταιρείας για την προστασία και διαχείριση εταιρικών δεδομένων και mobile συσκευών, καθώς και για σχεδιασμό και ανάπτυξη mobile εφαρμογών, συμπεριλήφθηκε σε πρόσφατη Έκθεση της IDC με θέμα την παγκόσμια αγορά του Enterprise Mobility Management, όπου παρουσίασε ετήσια αύξηση εσόδων κατά 116,9%, μεγαλώνοντας τέσσερις φορές πιο γρήγορα από το σύνολο της αγοράς.

Η Έκθεση με θέμα “Worldwide Enterprise Mobility Management Software Market Shares 2014” περιλαμβάνει την ανάλυση της αγοράς EMM και καταγράφει αύξηση από $1,1 δισ σε $1,4 δισ για το 2014, αντιπροσωπεύοντας συνολική ετήσια αύξηση 27,2%. Η αύξηση αυτή ξεπερνά τις περυσινές προβλέψεις της IDC για αύξηση στο 22%. Σύμφωνα με την IDC, η αύξηση για την GLOBO στην ίδια περίοδο ήταν τετραπλάσια αυτής της συνολικής αγοράς, καταδεικνύοντας σημαντική αύξηση και στο μερίδιο αγοράς της.

«Η έκθεση επιβεβαιώνει την αυξανόμενη δυναμική της GLOBO στην αγορά,» δήλωσε ο κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO. «Οι πελάτες επιλέγουν την GLOBO, καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν το μοναδικό, ολοκληρωμένο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει τόσο για το EMM, όσο και για την ανάπτυξη mobile εφαρμογών. Η προσέγγιση αυτή έχει αποδειχθεί ότι είναι καταλυτική για την παροχή καινοτόμων mobile εμπειριών στους πελάτες μας».

Η IDC είναι ο παγκόσμιος πάροχος  έρευνας αγοράς, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκδηλώσεων για την τεχνολογία της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και των αγορών καταναλωτικής τεχνολογίας. Η IDC βοηθάει τους επαγγελματίες πληροφορικής, τα στελέχη και την επενδυτική κοινότητα να λαμβάνουν σωστές και αξιόπιστες αποφάσεις για τις τεχνολογικές αγορές και την επιχειρηματική στρατηγική. Πάνω από 1.100 αναλυτές της IDC σε 110 χώρες παρέχουν παγκόσμια, περιφερειακή και τοπική αρτιότητα γνώσεων για τις τάσεις της τεχνολογίας και της βιομηχανίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights