Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Συνεργασία GLOBO και I Love Velvet για την παροχή ασφαλών λύσεων mPOS σε μεγάλη παγκόσμια τράπεζα

Συνεργασία GLOBO και I Love Velvet για την παροχή ασφαλών λύσεων mPOS σε μεγάλη παγκόσμια τράπεζα

απο Kostas Gliatiotis

Η GLOBO, διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μιας εταιρείας για την προστασία και διαχείριση εταιρικών δεδομένων και mobile συσκευών, καθώς και για σχεδιασμό και ανάπτυξη mobile εφαρμογών, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την I Love Velvet Inc.(ILV), παγκόσμιο ηγέτη σε θέματα τεχνολογίας mobile point-of-sale (mPOS). To πλαίσιο αυτής της συνεργασίας προβλέπει την ενσωμάτωση της τεχνολογίας GO!Enterprise της GLOBO στην mPOS λύση της ILV.

Η I Love Velvet καινοτομεί στην αγορά του mPOS, καθώς τα προϊόντα της (software & hardware) έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία αγοράς στον καταναλωτή, επιτρέποντάς του να πραγματοποιεί γρήγορες κι εύκολες συναλλαγές. Η εταιρεία εστιάζει στην παροχή λύσεων σε καταστήματα λιανικής, εστιατόρια, ξενοδοχεία και ομίλους αναψυχής.

Η mPOS λύση της ILV θα αξιοποιήσει το GO!Enterprise, την EMM (Enterprise Mobile Management) πλατφόρμα της GLOBO, για να προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλεια, έλεγχο και συμμόρφωση για τους πελάτες της ILV που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως στον τραπεζικό κλάδο. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας των δύο εταιρειών προσφέρει την πλέον καινοτόμα mobile προσέγγιση και για τον τραπεζικό κλάδο, ειδικότερα εφόσον ο τομέας της λιανικής επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στη χρήση κινητών συσκευών. Οι προοπτικές αυτής της συνεργασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς σύμφωνα με το IHL Group, μία διεθνή εταιρεία ερευνητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι παραδόσεις νέων συσκευών mPOS αναμενόταν να αυξηθούν περισσότερο από 95% παγκοσμίως το προηγούμενο έτος.

Η λύση της ILV που περιλαμβάνει την πλατφόρμα GO!Enterprise της GLOBO επιλέχθηκε ήδη από μεγάλη τράπεζα με δραστηριοποίηση σε παγκόσμιο επίπεδο, για να προσφέρει μοναδικές mobile δυνατότητες σε δύο εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Η λύση αναμένεται να είναι εμπορικά διαθέσιμη το πρώτο τρίμηνο του 2016, μετά την πιλοτική εφαρμογή το τελευταίο τρίμηνο του 2015.

«Η ILV μεταμορφώνει την εμπειρία mPOS για τους πελάτες της, εμπόρους και καταστήματα λιανικής παγκοσμίως» δήλωσε ο κ. Patrick Bouaziz, Chief Visionary Officer της I Love Velvet. «Συνδυάζοντας τη λύση της ILV με την πλατφόρμα GO!Enterprise της GLOBO, δημιουργήσαμε μία καινοτόμα λύση για τους εμπόρους λιανικής που αποζητούν να προσφέρουν μία μοναδική, υψηλής ασφάλειας εμπειρία στους καταναλωτές τους».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ILV για να προσφέρουμε σε μεγάλους, παγκόσμιους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς πρωτοποριακές mPOS λύσεις που μπορούν να ωφελήσουν τα εκατομμύρια των επιχειρηματικών πελατών τους» δήλωσε ο κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO. «Η αγορά mPOS μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς και η συνεργασία μας θα προσδώσει ακόμα μεγάλη αξία στους πελάτες που ενδιαφέρονται να παρέχουν μία ασφαλή και καινοτόμα εμπειρία στα καταστήματα λιανικής».

Να σημειωθεί ότι η GLOBO, πέρα από λύσεις ασφάλειας και διαχείρισης mPOS, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου και τη δημιουργία προσαρμοσμένων (customized) mobile εφαρμογών, μεταξύ άλλων και για τον κλάδο του λιανεμπορίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights