Αρχικη ΦΗΜΕΣ LG Class: Οι πρώτες φωτογραφίες του

LG Class: Οι πρώτες φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Η αγορά των συσκευών της μεσαίας κατηγορίας με πολυτελή εμφάνιση και σχεδιασμό φαίνεται πως έχει αρκετό ενδιαφέρον, αφού μετά την Samsung και η LG ετοιμάζεται να παρουσιάσει την δική της πρόταση στην κατηγορία αυτή.

Η συσκευή με την ονομασία LG Class έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε “ζωντανές” φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας το σχέδιο της και την μεταλλική κατασκευή.

Το LG Class φαίνεται να έχει σχεδιαστεί ώστε να δίνει την αίσθηση μιας “στιβαρής” μεταλλικής κατασκευής ενώ το μέγεθος του δείχνει πως η οθόνη του θα έχει διαγώνιο κοντά στις 5 ίντσες.

Η μεταλλική κατασκευή στο πίσω μέρος του LG Class φαίνεται να είναι λιγότερο “εντυπωσιακή” σχεδιαστικά από ότι θα περίμενε κανείς, πιθανότατα προκειμένου να τονιστεί το συγκεκριμένο υλικό κατασκευής.

Προς το παρόν τουλάχιστον, δεν είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το LG Class, οι πληροφορίες όμως θέλουν την LG να παρουσιάζει την συσκευή την ερχόμενη Δευτέρα στις 21 Σεπτεμβρίου οπότε και θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights