Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Instagram: 400 εκατομμύρια χρήστες
instagram-edit-tools-in2mobile-featured-image

Instagram: 400 εκατομμύρια χρήστες

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί να έχει εξαγοραστεί από το Facebook και να έχει αλλάξει σημαντικά τον τρόπο λειτουργίας του τα τελευταία χρόνια, φαίνεται όμως ότι το Instagram παραμένει μια αρκετά δημοφιλής υπηρεσία “δημοσίευσης” φωτογραφιών.

Πριν μερικές ώρες, το Instagram ανακοίνωσε ότι αριθμεί πλέον 400 εκατομμύρια χρήστες. Ο αριθμός αυτός είναι από μόνος του εντυπωσιακός, ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι το πόσο γρήγορα αυξάνονται οι χρήστες του. Πριν μόλις 9 μήνες το Instagram είχε ανακοινώσει ότι έφτασε τα 300 εκατομμύρια χρήστες, και στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε κατάφερε να τους αυξήσει κατά 100 εκατομμύρια ακόμα.

Σύμφωνα με το Instagram, το 75% των χρηστών του βρίσκεται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών τη χώρα προέλευσης του δηλαδή, κάτι που δείχνει πως το κοινωνικό δίκτυο γνωρίζει σημαντική επιτυχία παγκοσμίως.

Από τα 400 εκατομμύρια χρήστες πάντως, δεν είναι γνωστό πόσοι είναι πραγματικά ενεργοί σε καθημερινή ή μηνιαία βάση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights