Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HTC One A9: Οι πρώτες Live φωτογραφίες του

HTC One A9: Οι πρώτες Live φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Η HTC συνεχίζει να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα που στον μεγαλύτερο βαθμό τους προέρχονται από τις όχι καλές πωλήσεις των High End συσκευών της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Με το HTC One M9 να αντιμετωπίζει και αυτό μέτρια στην καλύτερη περίπτωση αποδοχή από την αγορά και τους χρήστες, η εταιρεία φαίνεται πως σχεδιάζει να παρουσιάσει τουλάχιστον μια ακόμα High End συσκευή με έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση.

Το HTC One A9 όπως θα είναι η ονομασία της νέας συσκευής, έκανε την εμφάνιση του “ζωντανά” μερικές μόνο ώρες μετά την διαρροή του προωθητικού υλικού της εταιρείας που παρουσιάζει την συσκευή σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

htc-one-a9-color-options

Το Hardware στο εσωτερικό του HTC One A9 δείχνει πως η εταιρεία εστιάζει περισσότερο στην εξωτερική του εμφάνιση και την μεταλλική του κατασκευή και λιγότερο στις κορυφαίες του δυνατότητες, σε μια προσπάθεια ίσως να αποφύγει τον άμεσο ανταγωνισμό με συσκευές όπως το Galaxy S6 της Samsung ή ακόμα και το Xperia Z5 της Sony.

To HTC One A9 θα χρησιμοποιεί τον σχετικά νέο Snapdragon 617 της Qualcomm, η σημαντική διαφορά του οποίου σε σύγκριση με τον Snapdragon 615 που κυκλοφορεί ήδη είναι η υποστήριξη ταχύτερης μεταφοράς δεδομένων σε δίκτυα LTE.

Η οθόνη της συσκευής θα έχει διαγώνιο 5 ιντσών και ανάλυση 1080p επιβεβαιώνοντας την κατάταξη της κάτω από τις High End συσκευές του ανταγωνισμού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights