Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Microsoft: Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα Lumia 950 και Lumia 950 XL

Microsoft: Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα Lumia 950 και Lumia 950 XL

απο Kostas Gliatiotis

Στην αρκετά γρήγορα εξελισσόμενη αγορά των Smartphones, η Microsoft έχοντας εδώ και αρκετό καιρό πλέον εξαγοράσει πλήρως το τμήμα κατασκευής Smartphones της Nokia παραμένει η μοναδική εταιρεία που δεν έχει παρουσιάσει μια νέα ανταγωνιστική High End συσκευή.

Οι πληροφορίες που ήθελαν την εταιρεία να ετοιμάζει όχι μια, αλλά δύο διαφορετικές High end συσκευές επιβεβαιώνονται συνεχώς με την διαρροή πληροφοριών για αυτές.

Οι νεότερες πληροφορίες έρχονται από ένα “slide” που παρουσιάζει τα βασικότερα στοιχεία των δύο συσκευών.

Το Lumia 950 XL θα αποτελεί την καλύτερη και ταυτόχρονα μεγαλύτερη πρόταση της Microsoft όπως άλλωστε δηλώνει και η ονομασία του. Με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης QHD (2560 x 1440 pixels) και τον Snapdragon 810 στο εσωτερικό του, το Lumia 950 XL θα προσφέρει ουσιαστικά ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά, τουλάχιστον από την Qualcomm. Το Lumia 950 με την σειρά του, θα διαθέτει μια μικρότερης διαγωνίου οθόνη 5.2 ιντσών που διατηρεί όμως την υψηλή ανάλυση QHD ενώ στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Snapdragon 808 της Qualcomm.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους τώρα, το Lumia 950 XL θα διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης της ίριδας του ματιού σαν επιπλέον χαρακτηριστικό ασφαλείας, κάτι που αν επιβεβαιωθεί και στην πράξη θα γίνει διαθέσιμο για πρώτη φορά σε κινητό τηλέφωνο.

Η κάμερα και στις δύο συσκευές θα έχει αισθητήρα ανάλυσης 20 Mpixels συνεχίζοντας την πολύ καλή παράδοση της εταιρείας στον συγκεκριμένο τομέα. Η μπροστινή κάμερα θα είναι της τάξης των 5 Mpixels για τους φίλους των Selfies.

Όπως είναι φυσικό, οι δύο συσκευές θα έρθουν στην αγορά με τα νέα Windows 10 της Microsoft, και θα αποτελέσουν το “όχημα” με το οποίο η εταιρεία θα ξεκινήσει την επίσημη διάθεση του νέου της λειτουργικού για φορητές συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights