Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Visa Europe παρουσιάζει το όραμα για το μέλλον των wearable πληρωμών

Η Visa Europe παρουσιάζει το όραμα για το μέλλον των wearable πληρωμών

απο Kostas Gliatiotis

Η Visa Europe συνεργάζεται με το διάσημο ίδρυμα τεχνών και σχεδίου, Central Saint Martins, για να προκαλέσει μαθητές και απόφοιτους σχεδίου να σχεδιάσουν την μελλοντική  wearable συσκευή πληρωμής.

Ψηφιακή διαχείριση κερμάτων,πληρωμές που πραγματοποιούνται με μια απλή κίνηση στο χώρο της μόδας, κοινωνικά δίκτυα και πληρωμές σε μια καρφίτσα.

Αυτές είναι τρεις από τις σχεδιαστικές ιδέες για wearable πληρωμές που προέκυψαν από την συνεργασία της Visa Europe, του κορυφαίου παρόχου πληρωμών στην Ευρώπη και του διάσημου ιδρύματος τέχνης και σχεδίου, Central Saint Martins.

Η Visa προκάλεσε πέντε νέους σχεδιαστές του Central Saint Martins – μαθητές ή απόφοιτους του MA Industrial Design – να φανταστούν ποια θα είναι η μορφή και λειτουργικότητα των ανέπαφων wearable συσκευών το 2020.

Μιλώντας για το έργο, ο Nick Mackie, Head of Contactless της Visa Europe, ανέφερε: «Στη Visa, πιστεύουμε πως η τεχνολογία ανέπαφων πληρωμών θα ενσωματωθεί σε πολλές wearable συσκευές μέχρι το 2020. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει λόγος να μην υποστηρίζεται η λειτουργία πληρωμής σε wearable συσκευή, όπως η λειτουργία αφύπνισης σε ένα ψηφιακό ρολόι».

«Η εξειδίκευση της Visa Europe στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων πληρωμών, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες του Central Saint Martins, αποτελούν εγγύηση στην διερεύνηση των δυνατοτήτων των wearables συσκευών, τις οποίες οι άνθρωποι θα θέλουν να δοκιμάσουν».

«Οι ανέπαφες πληρωμές μέσω καρτών εξελίσσονται ραγδαία σε άλλες συσκευές, καθώς οι πληρωμές γίνονται ψηφιακές.  Οι Ευρωπαίοι είναιαπό τους πρώτους στον κόσμο που υιοθέτησαν τις νέες αυτές τεχνολογίες. Παρατηρούμε τεράστιες δυνατότητες στο χώρο των wearable πληρωμών, που αυξάνονται σε δημοτικότητα – ιδιαίτερα στην αγορά των millennials που είναι λάτρεις της τεχνολογίας. Οι wearable συσκευές προσφέρουν ταχύτητα, ευκολία και απλότητα και επιπλέον την φυσική παρουσία στον κάτοχο ανά πάσα στιγμή.».

Η συνεργασία έγινε σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Visa ότι όλα τα τερματικά στα σημεία πώλησης στην Ευρώπη θα δέχονται ανέπαφες συναλλαγές μέχρι το τέλος του 2019, καθώς οι Ευρωπαίοι χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τις νέες τεχνολογίες αντί μετρητών στις αγορές τους.

Με την ψηφιοποίηση των πληρωμών, η Visa συνεχίζει να προστατεύει τους καταναλωτές από περιστατικά απάτης, όπως και αν πληρώνουν.  Οι ανέπαφες συναλλαγές γίνονται ακόμη πιο ασφαλείς με καινοτομίες όπως το Visa tokenisation service, που επιτρέπει ασφαλείς πληρωμές από οποιαδήποτε ψηφιακή συσκευή.

Σχετικά με τα έργα

Small Change

Δείτε το σχετικό video:

https://www.youtube.com/watch?v=SuuF0EcI_WU&feature=youtu.be

Budgeteer

Δείτε το σχετικό video:

https://www.youtube.com/watch?v=It3b3fDjVf4&feature=youtu.be

Thread

Δείτε το σχετικό video :

https://www.youtube.com/watch?v=c0ollpj2rEU&feature=youtu.be

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights