Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ H Huawei και η Google Αποκαλύπτουν το Απόλυτο Premium Smartphone

H Huawei και η Google Αποκαλύπτουν το Απόλυτο Premium Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Χθες στο Σαν Φρανσίσκο, η Huawei και η Google παρουσίασαν το Nexus 6P, ένα πρωτοποριακό smartphone με λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow, το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Google για φορητές συσκευές.

«Η Huawei είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με την Google για την κατασκευή ενός premium Nexus τηλεφώνου για την παγκόσμια αγορά» δήλωσε ο Richard Yu, CEO του Huawei Consumer Business Group. «Δίνουμε σημασία στον τρόπο που οι καταναλωτές ενσωματώνουν την φορητή τεχνολογία καθημερινά στη ζωή τους και δημιουργήσαμε ένα smartphone με εκπληκτικό σχεδιασμό, απόδοση και απρόσκοπτη λειτουργία του Android 6.0 Marshmallow, του τελευταίου λειτουργικού Android

«Χαιρόμαστε πολύ που συνεργαζόμαστε  με τη Huawei για να παρουσιάσουμε από κοινού στους καταναλωτές  το Nexus 6P, το πιο premium τηλέφωνό μας, μέχρι στιγμής, με το νεότερο λειτουργικό σύστημα, Android 6.0, Marshmallow.» είπε ο Hiroshi Lockheimer, VP Android, Chromecast & Chrome OS, Google.

Κομψά Σχεδιασμένο

Το Nexus 6P έχει όμορφο σχεδιασμό με ένα κομψό μεταλλικό σώμα. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική και άκρες στρογγυλεμένες με διαμάντι, στο πίσω μέρος του τηλεφώνου πρωταγωνιστεί η κάμερα, ιδανική για συνθήκες χαμηλού φωτισμού και αποτύπωση στιγμιότυπων κατά την γρήγορη κίνηση.

Γνήσιο Android

Με το Nexus 6P, η Huawei και η Google παρουσιάζουν μια premium Android συσκευή, με ενσωματωμένο το τελευταίο λειτουργικό σύστημα, Android 6.0 Marshmallow.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – Μια  πηγή δύναμης

Το Nexus 6P διαθέτει μια τέλεια οθόνη 5.7” WQHD 518ppi AMOLED για gaming, παρακολούθηση ταινιών, διεκπεραίωση εργασιών σε συνθήκες εξαιρετικής ευκρίνειας, και stereo ηχεία για καθαρό ήχο. Με την τελευταία έκδοση του οκταπύρηνου Qualcomm® Snapdragon™ 810 v2.1 επεξεργαστή, το Nexus 6P αποδίδει εξαιρετικά, ενώ η 3450mAh μπαταρία του, σας επιτρέπει να μιλάτε και να αλληλογραφείτε από το πρωί ως το βράδυ.* Με την αναστρέψιμη θυρίδα USB Type-C, δεν αναρωτιέστε πια για την πάνω όψη. Ο Type-C φορτιστής που συμπεριλαμβάνεται σας εξασφαλίζει μέχρι 7 ώρες  διάρκεια μπαταρίας με μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

*όλες οι ενδείξεις για την διάρκεια της μπαταρίας είναι κατά προσέγγιση και βασίζονται σε μια μέση χρήση που περιλαμβάνει τον χρόνο λειτουργίας και αναμονής. Η πραγματική απόδοση της μπαταρίας διαφοροποιείται και εξαρτάται από παράγοντες όπως η ισχύς του σήματος, η διαμόρφωση δικτύου, η ηλικία της μπαταρίας, η θερμοκρασία λειτουργίας, τα επιλεγμένα χαρακτηριστικά, οι ρυθμίσεις της συσκευής και ήχου, δεδομένων καθώς και άλλα μοτίβα χρήσης εφαρμογών.

ΚΑΜΕΡΑ – Μια πανίσχυρη κάμερα που συλλαμβάνει περισσότερο φως

Το Nexus 6P έχει την καλύτερη κάμερα για φωτογράφηση εξωτερικού χώρου, ενώ το δυνατό της σημείο είναι η απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Διαθέτει επιπλέον 1.55um pixels που συλλαμβάνουν περισσότερο φως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για εκθαμβωτικές φωτογραφίες, με εκπληκτική λεπτομέρεια. Το Nexus 6P έχει τη δυνατότητα μαγνητοσκόπησης βίντεο υψηλής ποιότητας 4K και σε αργή κίνηση. Με ταχύτερη εφαρμογή Google Camera, δε θα σας ξεφύγει ούτε στιγμή, ενώ με την έξυπνη εφαρμογή Google Photos, οι αναμνήσεις θα αναβιώνουν πολύ εύκολα με μια κίνηση. Επιπλέον, το Nexus 6P διαθέτει μπροστινή κάμερα 8MP με την καινοτόμα τεχνολογία HDR+ της Google, που την καθιστά μία από τις καλύτερες κάμερες στην αγορά για selfie.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ – Απλοποιημένη ασφάλεια: Στην άκρη των δακτύλων σας

Το Nexus σας είναι ταχύτερο και ασφαλέστερο από ποτέ με το Nexus Imprint. Τοποθετημένο στην πίσω πλευρά της συσκευής σας για να συμπληρώσει τον τρόπο που το κρατάτε, ένα άγγιγμα αρκεί για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας και να ξεκλειδώσετε τις εφαρμογές για γρήγορη, απρόσκοπτη πρόσβαση. Για χρήστες στις ΗΠΑ, το Nexus Imprint θα είναι συμβατό με το Android Pay για γρήγορες και εύκολες αγορές.

ΓΝΗΣΙΑ ANDROID ΕΜΠΕΙΡΑ – Πάντα καινούριο. Τώρα λειτουργεί με Marshmallow.

Κατασκευασμένο για να αξιοποιήσει το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα στον κόσμο, το Nexus είναι η απόλυτη εμπειρία Android. Πάντα είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα λαμβάνουν αναβαθμίσεις του software.* Επίσης, θα έχετε πάντα την ταχύτερη έκδοση, Android 6.0 Marshmallow, να δουλεύει για εσάς.

*https://support.google.com/nexus/answer/4457705?hl=en

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights