Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: Επίσημα το νέο Nexus 5X

LG: Επίσημα το νέο Nexus 5X

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) και η Google παρουσίασαν σήμερα επίσημα την τρίτη προσπάθεια της συνεργασίας τους με τα αποκαλυπτήρια του νέου Nexus smartphone. Βασισμένο στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google, Android 6.0 Marshmallow, το Nexus 5X προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις, εξαιρετικές δυνατότητες στην κάμερα και αυξημένο επίπεδο ασφαλείας, συνδυάζοντας σε μία συσκευή τις καλύτερες τεχνολογίες της Google και της LG.

Ισχυρός επεξεργαστής και γρήγορες επιδόσεις

Το Nexus 5X έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη 5,2 ιντσών Full HD IPS και πυκνότητας 423ppi, για καλύτερη ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους και πιο καθαρές εικόνες, αλλά και με την προηγμένη τεχνολογία αφής In-Cell Touch για ακόμη πιο γρήγορη αναγνώριση κάθε επιλογής του χρήστη. Εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, το Nexus 5X προσφέρει ομαλή λειτουργία και υψηλές επιδόσεις ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές, ενώ η γρήγορη θύρα USB Type-C εξασφαλίζει σχεδόν τέσσερις ώρες λειτουργίας με μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Εξαιρετικές δυνατότητες στην κάμερα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες

Το Nexus 5Χ διαθέτει αντίστοιχα ανάλυση 12.3MP και 5MP στην πίσω και στην μπροστά κάμερα. Και οι δύο αισθητήρες, στα 1.55 µm στην πίσω όψη της συσκευής και στα 1.4µm στη μπροστινή όψη, απορροφούν περισσότερο φως από οποιαδήποτε κάμερα προηγούμενων μοντέλων Nexus, γεγονός που μεταφράζεται σε πιο φωτεινές φωτογραφίες και καλύτερη αποτύπωση των λεπτομερειών ακόμη και όταν οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι ιδανικές. Το Nexus 5X μπορεί να γράφει βίντεο 4K και βίντεο σε αργή κίνηση (slow-motion), δυνατότητα που το καθιστά μία από τις πιο προηγμένες συσκευές multimedia της σειράς Nexus μέχρι σήμερα.

Μεγαλύτερη ασφάλεια με το δακτυλικό σας αποτύπωμα

Πιο ασφαλές και πιο απλό από ποτέ, το Nexus 5X έρχεται εξοπλισμένο με το Nexus Imprint, έναν ειδικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο, για μεγαλύτερη ευκολία, στην πίσω πλευρά, εκεί που συνήθως βρίσκει τη θέση του ο δείκτης μας. Με ένα απλό άγγιγμα στον αισθητήρα, μπορούμε να ξεκλειδώσουμε και να ενεργοποιήσουμε την οθόνη του Nexus 5X, το οποίο είναι έτοιμο για χρήση. Ειδικότερα για την αγορά των ΗΠΑ το Nexus Imprint θα υποστηρίζει και την εφαρμογή Android Pay, για γρήγορες και εύκολες αγορές σε χιλιάδες καταστήματα σε ολόκληρη την Αμερική.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Nexus 5X, καταφέραμε να συνεργαστούμε με τη Google για άλλη μια φορά με αποτέλεσμα το καλύτερο Nexus που έχουμε κατασκευάσει μέχρι σήμερα» δήλωσε ο κ. Juno Cho, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications. «Αυτήν τη φορά, στόχος μας ήταν να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών hardware για το πιο προηγμένο λογισμικό της Google. Το αποτέλεσμα της κοινής μας προσπάθειας μάς κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους».

«Είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαζόμαστε ξανά με την LG για την κατασκευή του ‘διαδόχου’ του αγαπημένου Nexus – το νέο Nexus 5X – με το Android 6.0 Marshmallow, το πιο εξελιγμένο και υψηλής απόδοσης λειτουργικό μας», δήλωσε ο Hiroshi Lockheimer, Αντιπρόεδρος, Android, Chromecast & Chrome OS στη Google.

Σε πρώτη φάση, το Nexus 5X θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από το Google Store, ξεκινώντας από τις Αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Ιρλανδίας, της Κορέας και της Ιαπωνίας. Από τις 19 Οκτωβρίου, το Nexus 5X θα αρχίσει να διατίθεται και σε άλλες 40, περίπου, αγορές μέσω του Google Store, ενώ μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους θα βρίσκεται και σε καταστήματα λιανικής. Η τιμή και η διαθεσιμότητά του σε κάθε αγορά αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά LG Nexus 5X:

  • Επεξεργαστής: 1.8 GHz Qualcomm®Snapdragon™ 808
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android 6.0 Marshmallow
  • Οθόνη: 5,2 ίντσες Full HD IPS (1920 x 1080 / 423ppi)
  • Μνήμη: 2GB LPDDR3 RAM / 16 or 32GB eMMC ROM
  • Κάμερα: Πίσω έως 12.3MP με διάφραγμα F0, Εμπρός 5MP με διάφραγμα F2.0
  • Μπαταρία: 2.700mAh (ενσωματωμένη)
  • Διαστάσεις: 147 x 72.6 x 7.9 χιλιοστά
  • Βάρος: 136 γραμμάρια
  • Δίκτυα: LTE-A Cat 6
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 / NFC / Type-C USB
  • Χρώματα: Ανθρακί / Πράσινο Χαλαζία / Λευκό του Πάγου
  • Άλλα χαρακτηριστικά: Βίντεο 4K / Dual Flash / IR Laser Auto-Focus / Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights