Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Αναβαθμίζει το Mate 7 σε Android Lollipop 5.1.1

Huawei: Αναβαθμίζει το Mate 7 σε Android Lollipop 5.1.1

απο Kostas Gliatiotis

Περισσότερο από ένα χρόνο μετά την επίσημη διάθεση του στην Ευρωπαϊκή αγορά, η Huawei δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως δεν “ξεχνάει” τους χρήστες που έχουν επιλέξει το μέχρι στιγμής καλύτερο Phablet της εταιρείας, και ξεκίνησε την αναβάθμιση του Mate 7 σε Android Lollipop 5.1.1

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει εκτός από τις βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα που έχουν γίνει από την Google και αυτές που έχει κάνει η Huawei στο δικό της γραφικό περιβάλλον. Αυτό σημαίνει πως το Mate 7 μετά την αναβάθμιση αποκτά την νεότερη έκδοση 3.1 του Emotion UI με όλες τις αλλαγές στην εμφάνιση και την λειτουργία του που διαθέτει και το P8 της εταιρείας.

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη στην σελίδα της εταιρείας για δύο από τις εκδόσεις της συσκευής, του MT7-L09 και του MT7-L10 ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η διάθεση της Over The Air στις ίδιες τις συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights