Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung: Ετοιμάζει Tablet με οθόνη 18,5 ιντσών.

Samsung: Ετοιμάζει Tablet με οθόνη 18,5 ιντσών.

απο Kostas Gliatiotis

Είναι σίγουρο πως η Samsung είναι από τις εταιρείες που κατά καιρούς προσπαθούν να παρουσιάσουν προϊόντα που στο σύνολο τους ή σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι ασυνήθιστα και μοναδικά.

Υπάρχουν φορές όμως που αυτές οι προτάσεις της εταιρείας ξεφεύγουν από τα όρια περισσότερο από ότι συνήθως, κάτι που φαίνεται πως έχει σκοπό να επαναλάβει.

Αυτή την φορά φαίνεται πως η Samsung ετοιμάζει να παρουσιάσει ένα Tablet με πραγματικά μεγάλη οθόνη που φτάνει τις 18.5 ίντσες. Για μια ακόμα φορά, το μέχρι τώρα σχεδόν άγνωστο Tablet έκανε την εμφάνιση του μέσω ενός Benchmark και συγκεκριμένα του GFX Benchmark.

Οι πληροφορίες που ανίχνευσε για το tablet το GFX Benchmark είναι σχετικά περιορισμένες, παρέχουν όμως χρήσιμες πληροφορίες. Αρχικά στο εσωτερικό του φαίνεται να βρίσκεται ο Exynos 7580 που η εταιρεία χρησιμοποιεί προς το παρόν μόνο στο Galaxy S5 Neo, μια συσκευή που επίσης ενώ έχει κυκλοφορήσει στην αγορά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα μέχρι σήμερα. Όπως ανακαλύψαμε κατά την παρουσίαση του Galaxy S5 Neo, το GFX Benchmark “ανιχνεύει” λανθασμένα τους πυρήνες επεξεργασίας στο εσωτερικό του και δηλώνει τους 4 από αυτούς σαν Α-57 κάτι που δεν ισχύει στην πράξη και φαίνεται ότι έχει επαναληφθεί και στο συγκεκριμένο Tablet.

H επιλογή του συγκεκριμένου επεξεργαστή μαζί με τον κωδικό μοντέλου που δηλώνεται σαν SM-T670 δείχνουν πως παρά την μεγάλη του οθόνη, το Tablet θα ανήκει στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής όσο αυτό είναι δυνατόν σε αυτό το μέγεθος.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που “ανιχνεύθηκαν” από το GFX Benchmark ενδιαφέρον έχει η οθόνη του Tablet που παρά την μεγάλη της διαγώνιο περιορίζεται σε 1920 x 1080 pixels. Θεωρητικά η ανάλυση αυτή είναι αρκετή ακόμα σε αυτό το μέγεθος οθόνης αφού μέχρι και σήμερα υπάρχουν πολλά Laptops στην αγορά με οθόνη 17 ιντσών και πολλές φορές ακόμα και χαμηλότερη ανάλυση.

Θα πρέπει εδώ πάντως να αναφέρουμε πως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί το πως ακριβώς σχεδιάζει να “λανσάρει” στην αγορά η Samsung το συγκεκριμένο Tablet. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα αυτό να συνοδεύεται από κάποιο πληκτρολόγιο, αφαιρούμενο ή μη και να προσφέρεται σαν εναλλακτική πρόταση αντί ενός Laptop. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν τελικά η εταιρεία παρουσιάσει το Tablet επίσημα, κάτι σχεδόν βέβαιο αφού συνήθως οι συσκευές της “διαρρέουν” λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση τους, θα είναι ένα στοίχημα για αυτή το αν θα καταφέρει να πείσει το αγοραστικό κοινό για την χρησιμότητα του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights